<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想問有冇方法令d頭髮長得快d?
返回列表 回復 發帖

我想問有冇方法令d頭髮長得快d?

除左洗多d頭之外  仲有冇其他方法令頭髮生得更加快呢
用生頭水= ="   
3 f& I0 q' |; _4 G不如買假髮~% ~: ?  k5 ~3 A/ d) g' J

" R* n2 [+ k' O* E/ p: L& a[ Last edited by rickey2006 on 2007-1-29 at 12:19 AM ]
Originally posted by Legendrick at 2007-1-29 12:12 AM:
3 @( s  [! k5 ~( X" I5 u8 E3 ~除左洗多d頭之外  仲有冇其他方法令頭髮生得更加快呢
" g0 K. I% J8 I% P1按摩頭皮& v) A5 U0 D6 e0 H9 Y2 ~8 e/ q) M
2夜訓
Originally posted by toro at 2007-1-29 12:18 AM:1 ]" i+ S) }3 J% L/ |

" s+ Y2 d  P* `- o7 a1按摩頭皮
3 s1 P: N( n1 P( M/ ~2夜訓
, m1 n5 b7 @9 m' R, K: P" x夜訓關事架咩@@?
食多D有蛋白質既食物。例如:肉類同豆類。
6 B; g) `* z! m) `% e9 v( @, ]  w- F$ P, N' W
多d按摩頭皮都有效。
% ]% V1 I9 G! I
% Z- H0 n1 z/ A6 K唔好用風筒吹頭,淨係用毛巾抹乾。
Originally posted by Legendrick at 2007-1-29 12:12 AM:9 a: C1 Y3 U0 h, y9 I1 @( l
除左洗多d頭之外  仲有冇其他方法令頭髮生得更加快呢
5 g( C" q4 W( N2 U9 Q1 ^洗多d頭係刺激頭皮個血液循環快d,所以有加快頭髮生長效果,你可以日常按摩頭皮去增加血液循環3 ~& z" q2 Z# _2 B  Y6 V# f' B$ V' O
同理,你可以做多d運動,增加血液循環,加速整個身體嘅新陣代謝,頭髮都會生快d
我有做gym跑步  又成日夜訓   又食得多蛋白質  都生得慢> <% S: I7 y. f: H5 z

, U" X' u" L* b! n! m: y) B7 |但係好多頭髮
Originally posted by rickey2006 at 2007-1-29 12:18 AM:, }5 A" \* j. Q) B
# @: r) A  Y. c: {1 g
夜訓關事架咩@@?
" F/ B  t& X/ l# |! J  Q- Z$ B
我發現我自己夜訓嗰排頭髮同手指甲都長得快好多
Originally posted by toro at 2007-1-29 12:36 AM:7 I9 i8 ~5 j+ [! T) `) h
0 T$ @; y+ l. n+ q
我發現我自己夜訓嗰排頭髮同手指甲都長得快好多
2 l' j+ J: \* c
6 Q4 M- S7 _7 O" h- k4 u6 Z
7 x! \6 z2 H# O2 E6 D! B有d咁既樹?
一日洗兩次頭會生得好快
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想問有冇方法令d頭髮長得快d?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。