<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
返回列表 回復 發帖

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?8 V6 w0 v) P8 D# E
/ N+ R$ M  g3 N
我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:3 ?+ M" g  N+ g3 s( w! U
8 k% H1 j: C7 a: q" N
. ^3 O' \' D) O- t* `+ d我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
1 g& l0 H% S/ G
0 b, c# l$ C. w( p. Q. l我都岩岩稔住開個情人節post,
4 |4 h9 @" ?3 A; Q* k. A) O: Q唔該晒卡娃兒  A3 B! v+ x* v0 T7 f+ Z! y6 @. @
會員答得精境,最好圖文並茂
# _3 e* o7 a/ b1 c3 i板主會定時加分# o- M' u9 H) I. B& ?1 ^) D, Z" S

9 W% c. U( }- D9 [+ d+ E[center] http://img454.imageshack.us/img454/508/heartsshotmcry2.gif    http://img454.imageshack.us/img454/7455/valentinesheartrotatescun4.gif   http://img454.imageshack.us/img454/2108/heartbowmcvo6.gif[/center]
( `8 r, ?$ d, `% d7 k3 ~9 V
1 N4 S: J( e( q[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:22 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收0 A( e7 F/ I& ]9 m7 p8 \% {
到個籃色包裝已經冧哂啦  ?- `% g' Y: b/ F
朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而
& J3 H8 L* |( p9 z( A7 G* O6 J發mould....
Originally posted by Triangel at 2007-2-7 10:41 AM:
, u1 x5 u% l. z* @# i# S  {) \
2 ^) Z7 t$ q2 u2 k2 O7 D8 v9 T/ m5 c/ @
我都岩岩稔住開個情人節post,' s% o, E0 K- u8 x( U/ e: f$ b
唔該晒卡娃兒  t" F: \  Y8 X2 V# n: \
會員答得精境+ T: K+ g. J6 f7 W
板主會定時加分
2 x: c- @8 l6 r, k4 p# |' j9 g

: C. Q+ ^7 z3 l6 }$ f" Y/ ^) U" nyeah~加油
  |. X. y, g( \+ K) Q5 pthx唷~*
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:4 C$ O0 g$ |2 p9 J/ P; G
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
% k4 V) @8 A9 i
# G4 @0 z# E2 X4 t
/ t5 F4 j3 J8 K, M% ~
ys ar 飾物幾好仲要係tiffany~good~你gf肯定好開心$ X8 P; M7 b5 U: T7 `
你係男仔問下你意見~咁你會想收到咩禮物?
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:# Y4 `' J/ K& j% [+ t7 B
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收
3 K; W- u/ ?0 E- b到個籃色包裝已經冧哂啦
4 p8 l+ w* d# S6 f/ j朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而& X  ~9 }3 i" i* I3 ]! i
發mould....
, T" R. T) [' d8 A6 z2 o2 c1 Z

; f' }3 g7 E. w  Q幫佢開埋盒朱古力咪得羅' r9 V& I; f  C) }2 o' v
    朱古力係最好既催情劑
; G, r% A8 b( s5 v4 l* T. J; _http://img46.imageshack.us/img46/1148/heartchocolatecloseamcnc8.gif
/ _1 U  x, s; J$ r' m" D( x6 _& v  M
# K+ y( R+ ?' n4 i9 a2 s. ?[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:59 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐浴連護膚and spa嘅用品,其實價錢都唔會好貴;因為女性每日花响沖涼及護膚嘅時間好長,而且亦係佢地最relax同享受嘅時刻,你可以話俾佢聽,佢每日最放鬆嘅時候,你送嘅禮物可以時刻都呵護到佢,可以同佢有最親密嘅肌膚接觸,非常貼心,閒時更可以一齊泡泡浴,所以此禮物嘅實用又有心意,最重要係價錢都係有限數o# e# m, r' F% ?9 i8 p: @
食飯方面,自己煮燭光晚餐就最好;更重要嘅係能夠整到一個美味甜品or蛋榚,因為女性非常喜好甜嘅食物,主餐反而佢哋未必食咁多;做甜點有一定難度,所以亦可以展示到你嘅心思及心意,就算唔好食,佢一樣唔怪你之餘重會勁冧tim,所以就算決定出街燭光晚餐都好,自製一個甜點結尾,肯定效果更好
" T$ ]% ]9 E$ P, N2 q( S以上是小弟小小意見提供,希望幫到大家
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:! C" d! b" Q& W) z+ x
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
4 T* K, ?4 t% ~( v4 C( j+ ]% `1 ~Tiffany is my best choice~~
! O& F5 c" }& M3 h/ m9 p0 g剛剛送左一條necklace比honey,佢不知幾開心~~: V5 E" e, R  J, `1 a5 O
4 h/ K/ C& M* O
http://www.tiffany.com/shared/images/products/product_images/18981564_FL_LRG.jpg
Originally posted by cyc1 at 2007-2-7 12:19 PM:
1 ]- f% R- F2 A4 a# k4 g  A! I禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐...
- a, C, K( U% Q8 U
8 w- d( o8 I7 }) ?$ u$ U( v: z
閒時更可以一齊泡泡浴4 O# \$ {7 \  \& x- @0 O7 T4 E
$ X6 C' O. l7 S# L) h" c1 ^3 A+ s0 B
呢樣最緊要~
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:+ p  j# ]7 ?4 ?1 H
* B! W: B' C0 J+ j
; h6 u) z" N& k4 i" W我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
1 ~: R  T0 l# G1 U) l

* S6 f0 c- _* E' u1 u- E1 p2 z4 |0 ]& q, p2 f; d
整得好故然好, 整得唔好除時拉肚6 U3 k+ a$ B% {% E
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 9731&download=1
; K! [$ x2 I3 h: v9 d0 @: r7 H3 j+ H: L2 T
216+3鼓勵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。