<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴迷心痛
返回列表 回復 發帖
喂~而家阿仙奴好差咩 我又唔多覺啊喎~ 我係MAN.U既FANS 今年英超有邊隊主場同作客贏到而家第一既MAU呀!!你地諗下啦 得一隊咪阿仙奴咯~
後生仔有後生仔既好~下一年應該收成架喇~唔係亨利都差唔多老嚕~
雲格見所有杯賽出局 早D比亨利養傷 各位阿仙奴FANS
等下年啦~
依家用多d新人好過遲下要買人適應球會時間仲長
Originally posted by 王晶 at 2007-3-22 02:57:
我諗可能係雲加知道以阿仙奴既財力好...
agree

Arsenal而家成績仲好過利記!

咁每隊球隊點都要一段時間去建立嘅,兵工廠呢班新血起馬可以玩三五七年!!雲加好嘢!!
Originally posted by bigfish at 2007-3-22 02:55 AM:
阿仙奴應該重用有歸屬感o既英格蘭球員領軍先有得進步
朗尼, 林伯特, 謝拉特就係英超三雄o既領軍人物, 佢地都係本土人
郎尼領軍...
Originally posted by keung623 at 22-3-2007 09:51:
喂~而家阿仙奴好差咩 我又唔多覺啊喎~...
同樣輸過比護級中既 Man. City , Fulham + Sheffield Utd. wor ~~
可能因為佢老掛...e家成team人都年青化ar ma...我覺得阿仙奴比人睇通d 路係進攻方面...不過防守又好左ge..
後防線最大問題係辛達路斯
佢根本就夠班
本來迪佐奴,賀迪呢兩個打得都好差下
但係佢地一直有進步 直到而家有能力擔任正選
而家後防線任何一個位置 佢地都可以勝任
中場我覺得放走皮里斯係好事
上季佢係阿仙奴打法不如以前 太錫身
雖然龍格堡已經老 但係打法一樣 一樣有火
所以我覺得放走皮里斯無問題
而家路斯基同希比無傷 中場兩邊的確幾強
基拔圖一直都有穩定表現 法比加斯技術逐漸成熟
最大問題係前鋒線
亨利同V.persie 成日有傷
得返艾迪巴約,阿里阿迪利,巴迪斯達,walcott
但係佢地都唔係夾到 所以攻力唔夠強

以上個人意見而已 不喜勿插
某程度同意樓主
不過Pires開始退化,係不爭既事實
防守上我覺得都ok
但進攻上
冇左柏金一針見血既傳送
冇左pires恰到好處既入楔同執雞
冇左韋拉快速轉守為攻
冇左韋托特既前線鑽營
就變成呢隊睇到人好無奈既退色班霸
不過改朝換代係必經既階段
相信雲加比我地更清楚阿仙奴需要d乜
身為球迷可以做既就係繼續支持佢

Originally posted by Edgar Davids at 2007-3-22 07:55 AM:
今季好多關鍵時刻都係辛達路斯 + 迪佐...
好耐之前好似話簽列貝利.....近住冇哂聲氣
Originally posted by pakho at 2007-3-23 09:31 PM:

好耐之前好似話簽列貝利.....近住冇哂聲氣
應該係阿仙奴唔想俾咁高ge價錢...
好似要成二千萬鎊咁...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴迷心痛

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。