<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...
返回列表 回復 發帖

尋人...

突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
4 g7 ~& X, U4 g0 m) h有冇佢多d相...

634 x 475 PIXEL下載

Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:
' N8 m9 R; ~$ r突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...; S6 |; I0 B3 \7 U
有冇佢多d相...
! g, Y% n- t/ r, P4 R9 R& c

* \8 {1 l8 m) X# }( P邊個可以幫會員大波仔,6 C- c: `' g2 o5 F0 H7 Q0 x' Q- J
優先搵到呢位紅衣姐姐既
4 \" N( ~% X2 |6 A  c" d3 h1 Y& C小妹將會加分以視獎獎勵
7    6      5    4     3    2    1
難怪身旁既女孩都頂唔順.
Originally posted by Triangel at 2007-5-5 12:55:
% c8 @8 D7 J4 i7 C& m* b; G) A0 c) N/ h, v& ~

5 M' P: D% `1 `4 K邊個可以幫會員大波仔,
5 d% n: t, l" ]3 C優先搵到呢位紅衣姐姐既1 H( T  H, I$ f* [4 n3 R
小妹將會加分以視獎獎勵
" Z% }1 l4 S# [. ]1 C% Q+ c7 u
: P* {% O1 t, D3 P: G' z我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=
3 f2 ~7 D& [4 X8 e覺得唔差,所以好奇問下...
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 02:14 PM:
" A/ L. F; z! q+ p' z! H/ C. R1 L: h* R5 C5 {1 i( ^# v* k
  L3 V* I; O0 s( o2 \, {
我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=
0 W" b( g# D4 Z; @覺得唔差,所以好奇問下...
" _0 f6 h; H9 L4 U3 l5 _1 N# Q
o係果個forum問d人咪知囉
Originally posted by waikong at 2007-5-5 15:43:+ j1 v2 y3 D7 y2 r
) [& D9 j7 e6 r. F5 {2 I! `+ w
o係果個forum問d人咪知囉
# h1 L! f8 L# ]. v人地都唔知!!!哈哈哈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:: j: t$ y( H9 A- w4 Y
突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
, O( D7 b0 y& r: x" ]4 o/ K& |有冇佢多d相...
0 c9 K) {; A. y3 P: F1 e- f& C

) B) f2 r/ v" L9 [! x" u) x, E導彈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43:
3 P* J/ ]/ `) P" H% p突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
0 A- q, T3 s' X5 ~有冇佢多d相...
% v' o! V0 `' p. H, g' N: I
  q! B1 S+ K; z% X, r9 n- [# d
: h' k9 k% b% `2 f..哦....佢個名叫..........大波妹
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 14:14:4 ^9 L8 z" f6 ^7 W! o( B

9 u- {. P' ?+ |. x
5 ^+ X3 A5 {8 N我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=
5 b/ I- Y: M0 W4 H; n& p% e/ h8 H; C覺得唔差,所以好奇問下...
: \2 W: G( B) V: [8 H9 c9 Y
她係也水
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-5-5 21:01:9 n/ g, @. V* ]! j' s

/ m3 m" K7 Y5 F她係也水
9 G: B$ _5 k' K& C" R2 k2 y我都想知...睇佢個款又唔似波大無腦...
% V0 X# B6 S- c- E8 A. Y都幾靚女下...唔係星都有咁既質素
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。