<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 七一回歸,拜仁來港!
返回列表 回復 發帖

七一回歸,拜仁來港!

[center][/center]
拜仁公佈球隊夏日計畫 確定七一前往香港比賽
( 消息來源:拜仁慕尼克中國官方網站 ) 2007-05-17 21:00
http://www.fcbayern.com.cn/index.html

還有一個星期拜仁就將結束06-07賽季,而今日官方也宣佈了07年夏天拜仁的比賽和訓練計
畫,其中特別讓人關注的是7月1日在香港回歸十周年之際,香港政府將會邀請拜仁俱樂部
前往香港當地參加回歸杯的比賽,而中國球迷也有望近距離接觸拜仁的大牌球星。

以下是拜仁夏日計畫的具體安排:

5月22日 前往烏爾姆參加和烏爾姆1846隊的比賽(18點30分開球)
  5月24日 前往曼海姆參加友誼賽(18點45分開球)
  5月25日 開始一個月的假期
  6月29日 早上十點在塞貝納大街報導,然後準備前往香港
  7月1日 在香港參加回歸杯比賽
  7月2日 從香港返程

7月8日 開始在多瑙興根進行季前訓練(到15號結束)
  7月21日 在杜塞爾多夫參加聯賽杯比賽
  7月24-25日 聯賽杯比賽
  7月28日 在萊比錫參加聯賽杯決賽
  8月4-5日 德國杯比賽打響
  8月11-12日 07-08賽季德甲聯賽正式開始

[ Last edited by locklock on 2007-5-18 at 12:10 PM ]
唔知果陣夏格維斯過左MANUTD 未呢?
Originally posted by wtdahell at 2007-5-18 01:33 PM:
唔知果陣夏格維斯過左MANUTD 未呢?
又會唔會佢跟拜仁黎香港一次, 之後過曼聯又去澳門一次?!
我仲以為係kobe byrant...
好球賽喎!
到時D波飛唔知會唔會好貴呢!
拜仁黎香港~
希望到時夏格維斯已經過左曼聯啦!^.^
拜仁果陣應該走左好多人
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-18 14:48:
好球賽喎!
到時D波飛唔知會唔會好貴呢!
又瓜菜,又拜神,又利記,又富咸..............................
到時球迷真係大出血
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-18 19:03:

又瓜菜,又拜神,又利記,又富咸..............................
到時球迷真係大出血
都冇計架啦!
要睇就一定要比錢!
只希望唔好咁貴啦!
又黎啦~好YA~咁我要儲定錢啦~
希望到時D飛會平D啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 七一回歸,拜仁來港!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。