<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分活動]齊來做偵探之破案三連環(好簡單版) part 4
返回列表 回復 發帖
我其實有一個問題?
8 n( ?; y5 C" w7 \  Y2 q點樣先可以攞晒15分啊??
8 }) h+ i4 }' ]+ M# r- P# _/ @3 T9 S& {好似part3咁......!我同個答案一無一樣(我解釋得比個正確答案仲清楚)都唔可以加15分???
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 04:28 PM:
! h! X4 P. K, ]1 C7 ~# Z  l- N我其實有一個問題?& Z( y7 h# `- @# B, R
點樣先可以攞晒15分啊??
6 Y8 T, I/ ]7 ?: {好似part3咁......!我同個答案一無一樣(我解釋得比個正確答案仲清楚)都唔可以加15分???
. c  {- L" q  Z. f# X, ]# \/ M# i: Y4 X: a3 e
@.@ 一無一樣 !?! ......你指原版答案吓馬
想問呀~~芯片即係咩??) g* E0 }  i9 q$ c; `7 [
幾大到??
Originally posted by 安心 at 2007-6-3 17:23:# j: o# Z# B8 k' j0 y# ~
想問呀~~芯片即係咩??
  l; Q5 j4 t& w% _& }幾大到??
% I$ Z' v' d4 i8 L  O& G6 e1 B
花旗心片有幾大我諗就應該有幾大
Originally posted by playbr2 at 2007-6-3 16:37:
5 y# ]. J! N: K9 J- g+ y* g  a% ]; R- \1 r
: Z) t2 x3 Q; d# ]- d5 |$ X: u' g* N
@.@ 一無一樣 !?! ......你指原版答案吓馬
1 Z% j1 B. d$ K) A9 q: x6 ^( i3 b我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明1 b: z. ]# d9 a* q
我最係有個會員居然加分多個我+13分& |: J4 g% ~" m0 R: ]3 {
" P  L& q1 {: v/ V
[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 06:36 PM:$ h/ v) w) |/ ^, u
' G0 t8 {+ p8 M8 E; _
我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明
8 n2 L! _- y2 y我最係有個會員居然加分多個我+13分  o+ J2 I7 W* v" e

3 u1 S8 I% [& W! U[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
' ~' B$ g9 ?8 t+ L+ A  U$ P
0 H! k! r9 `/ \0 l" s( V& P6 y
原版答案過於簡單 , 而且缺乏很多理據 ,不能充分解釋' E% L  E( f5 `
所以比分上 , 答得合理 , 會加上額外bonus. M4 ]3 M" v, X6 `# I6 A1 p% J
+13分嗰個人對案件既觀察比較深入 , 自然攞多d points
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 06:36 PM:$ u  {: V% O& |$ n3 k

+ ?3 E. }2 Q3 G2 |0 l+ b( k我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明( b7 |+ M( B" g' j' y" w0 _
我最係有個會員居然加分多個我+13分$ M. _6 V& f# P, `+ R8 }1 T# ^2 p
: i6 E7 i* o4 A
[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
# F* f: j& F7 J
我都冇用,又唔係我評分,係評分嗰個
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-3 21:07:% W' T3 ~' C9 i  n4 P& W$ {/ L( U
( e4 |0 w1 P7 ~! I
我都冇用,又唔係我評分,係評分嗰個
/ v* s" c1 z/ N7 E  p9 k! @我只係想講我想講嘅野,88唔好啊!!!
Originally posted by playbr2 at 2007-6-3 20:50:6 c- i9 P2 W: o& d: B6 ]

, f5 p. ^# U- w* a. c
. Z+ b; i. p8 l( g原版答案過於簡單 , 而且缺乏很多...
% @9 M( v# [$ Z
明白晒! a5 s* Z0 z7 r0 B# p- m, \
咁下次我打多d字啦
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-3 09:07 PM:- \$ c& ?$ A1 w) t% \+ |7 ^" A

- O, J6 V9 K4 X我都冇用,又唔係我評分,係評分嗰個
+ |3 C9 \6 e2 N0 U% q/ q

' {6 N7 g" v* f0 W...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分活動]齊來做偵探之破案三連環(好簡單版) part 4

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。