<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?
返回列表 回復 發帖

流量少既網站可唔可以放廣告架?

除左google,yahoo同百度,重有邊度可以搵到廣告商?成人廣告都得
流量少就關門大吉啦!  g2 t: a* E" p6 b- A# _
我玩開嘅網站就係流量少關閉了,我先過EF玩之嗎!
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 09:52 PM:
) f* N5 H' ?& c# }& x$ u流量少就關門大吉啦!' H; |- p1 N# d) O
我玩開嘅網站就係流量少關閉了,我先過EF玩之嗎!
0 U% }7 _2 R# `2 ^  t1 j* f
好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
終於搵到個叫bloggerads,不過要每日流量100,仲有冇其它??
Originally posted by J.T. at 2007-6-3 10:05 PM:
$ `6 \( F8 z; G7 K6 S7 e+ O
# h' J" v" {' Y$ ^) G好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
  e9 Z& D: }/ n, |' e, S. Q
邊個先
Originally posted by 自由神 at 2007-6-3 10:09 PM:
1 V( H7 k3 ?* O: M( L' R( a: b, u- g' z5 B4 d$ [) U
邊個先
' x% s" q( Q9 A/ cWeb字頭...
$ p0 X) k( |* V7 J# \4 T  T& X9 H) R/ l+ v) ?, o- d
會唔會俾人話宣傳ga...8 {: y: w3 k! |
7 i5 o9 Q4 g; o9 T$ Q3 R9 Z" P
[ Last edited by J.T. on 2007-6-3 at 10:12 PM ]
版主 好叻咩?
靚仔娛
Originally posted by J.T. at 2007-6-3 22:05:* `& i2 K5 L* ]3 a3 B' j: J
! {0 o2 B) J( A$ b4 E* e: k1 B
好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
: L" v0 G: R+ U$ Q/ o% {) R
我本應都係,可惜................
4 M& j1 I% A4 V3 l  p' Q宜家又要打人工la, ?: M1 }( V# N5 w
pm個網址比我丫,得閒過去吹吹水丫
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-4 01:37 PM:( R5 z0 T/ e$ H3 e- t, ?1 m3 A
版主 好叻咩?
! P: X0 b2 t* r! w5 M/ M: G
唔叻ga...其實做版主冇咩好, 又辛苦, 又有無形壓力, 又要隨時給人挑剔, 甚至慘過上學罰留堂, 上班開OT, 仲要沒人工, 沒津貼, 沒福利~ 8 v4 e( O% x; J
做版主好在可以發展下自己所長, 可以做些自己興趣上的事情, 並為各位會員服務, 就好似做義工, 又有意義, 又開心lo~ ; \$ z8 J4 j/ H7 o5 x
見到自己所打理的版塊, 得到會員的支持, 而d會員又玩得開心, 又可以表現下自己的才能, 又能夠與大家分享自己的事, 有時其實都唔錯ge...
, C, Q/ `" J6 C8 r# S我們為論壇工作只為興趣, 有時付出過也可能沒人知道呢...
Originally posted by J.T. at 2007-6-4 14:02:
( P5 O4 W7 n( v: F3 |' H1 j1 s5 w% ]2 S1 r
唔叻ga...其實做版主冇咩好, 又辛苦...
5 X1 F8 A8 y7 L% h
哈哈!lee句講得好岩啊!上班開OT, 仲要沒人工, 沒津貼, 沒福利~ . @* {, M' A  m! I: z$ R' A
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。