<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 死好命的英格蘭
返回列表 回復 發帖

死好命的英格蘭

又畀矩執左三分,克羅地亞俄羅斯亙交白卷,距離又縮窒左!
英格蘭 3:0 都叫死好命
佢指既死好命應該係同組個兩隊和左
此話可解??

克羅地亞同俄羅斯條命咪仲好, 英格蘭有個咁好o野o既領隊....
Originally posted by 龍九州 at 2007-6-7 04:43 AM:
又畀矩執左三分,克羅地亞俄羅斯亙交白卷,距離又縮窒左!
錯啦!克羅地亞俄羅斯亙交白卷其實係好重要。
佢地一人一分。
最後雙雙以一分優勢力壓英軍入決賽周。
我想不算是死好命吧
不要忘記 克羅地亞和俄羅斯也算不上甚麼強隊
只是現在的英軍領隊令英軍技不如人罷了
Originally posted by mikeycwebb at 2007-6-7 10:19 AM:
我想不算是死好命吧
不要忘記 克羅地亞和俄羅斯也算不上甚麼強隊
只是現在的英軍領隊令英軍技不如人罷了
算吧啦朋友, 係香港吾好同人講你覺得英格蘭ok, 捧英格蘭係吾識波既代名詞,

認係巴西, 意大利點計都有著數, 就算佢地打到一劈屎既時候
Originally posted by filter-052fans at 2007-6-7 10:28 AM:
算吧啦朋友, 係香港吾好同人講你覺得英格蘭ok, 捧英格蘭係吾識波既代名詞,
咁你又唔能夠將英格蘭fans係唔識波ge代名詞ga喎...
係巴西意大利fans都唔一定好識波...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by filter-052fans at 2007-6-7 10:28 AM:

你同樓主都on9
每隊波都實有人鍾意唔鍾意
人地贏又要話人地死好命
捧英格蘭就唔識呀?
你係咪有病呀 笨柒
Originally posted by 大佬呀 at 2007-6-7 09:19 PM:

你同樓主都on9
每隊波都實有人鍾意唔鍾意
人地贏又要話人地死好命
捧英格蘭就唔識呀?
你係咪有病呀 笨柒
大佬呀,你誤會了,佢其實係英格蘭fans,佢係度曲線反緊d香港巴西,意大利球迷咋!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 死好命的英格蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。