<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC
返回列表 回復 發帖
老麥出左雙層魚柳包之後-w-
; @) n/ G* I. u4 X) }" @# t- @# U! N5 S; \+ K
就對老麥同kfc一樣失望=333=
Originally posted by at 2007-6-12 19:30:
  ^! h, p0 z) o2 H& L: d& B  G老麥出左雙層魚柳包之後-w-
" f9 `' U& t  v; D0 [+ J
1 u- ~7 e$ ^; [  v就對老麥同kfc一樣失望=333=
0 H+ V. P- J/ P. P4 b
我地係度叫雞,你就多舊魚
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 07:33 PM:
1 v7 U# F1 Q4 E# a6 ?! l7 [# m* |" O
我地係度叫雞,你就多舊魚
1 |. E; S3 z. w5 l% ?
6 i+ n1 o3 m/ Y% {1 t: a, v6 q
  B( }& C' Q$ y  Y! r3 L
對唔住-口-"
& J* c5 W* p7 j7 f! X; x4 W, d
7 t( _8 o* E* y) a1 p- }我承應我九唔搭八左
多左del唔到
2 A. E; n7 Z7 z/ D- M3 z3 _, q4 i5 f' f; w( v% s4 k
[ Last edited by 謙 on 2007-6-12 at 07:41 PM ]
Originally posted by at 2007-6-12 19:38:
& k" r- G0 b$ E+ t
# ]6 O. C% d$ z: Q; T! v
+ ?' I- U& m) t: z6 q9 G
$ @) v- h* o2 J2 x對唔住-口-"2 n3 W+ U) Y  d+ q4 T

' e$ X" ~4 ~+ Q) U我承應我九唔搭八左
( B. ?2 D4 y) Z8 r) G講下笑炸,唔好啊!9 K" G+ y  `& o% f: H3 O
講下講下搞到我想叫KFC
: g. a# n* f: x- v3 |上網訂訂先
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 08:12 PM:
. ?- z) G, ^: B$ a( B2 z- W. D5 e" p# s+ g( F2 q+ `3 H( ?
講下笑炸,唔好啊!! y* Z+ R" b0 b$ ]; o
講下講下搞到我想叫KFC
5 T3 H3 v/ M+ S" b5 N上網訂訂先
- y" m2 E; r. N& F% n% [, l
2 P. Y/ B2 h6 b3 B
) {- C0 H# c+ i1 c$ C- z7 H
無火無火* a5 |  ]' v1 u" `5 d$ f

3 t  F6 a, [6 e1 s我講黎都係搞下笑姐
我已經叫左一個$178餐,睇佢幾時送到我屋企$ L+ \0 `5 c/ Q, _- f0 i
我聽人講要成個幾鍾頭至收到貨
kfc 好味D  ^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。