<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » (BBC News) 保頓後防賓希姆自由身加盟車路士
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tree728 at 2007-6-15 08:11 PM:

賓希姆今季季中都話想買嫁啦WOO
而...
客觀少少好吾好, 佢老細就係季中已經關左水喉, 呢個係白痴都知, 就係因為咁, 連賓希武呢d吾值好多錢既佢地都吾買, 吾係話雲加買平野就得, 摩連奴買就吾得, 問題係我講緊因為無錢佢先要搵呢d人, 我再講一次:

我死吾信佢如果有9000萬係手, 仲會簽呢三位朋友!!

再講吾好以為雲加買人好平, 佢買人平已經係n年前既事, 計下雲佩斯, 雷恩斯, 艾迪巴約, 路斯基, 和確特同希比用左幾多錢?

艾拿戴斯都要走去紐卡素已經証明左

呢個年代, 有錢吾係萬能, 但無錢買人就萬萬不能 !
Originally posted by filter-052fans at 2007-6-15 08:41 PM:

客觀少少好吾好, 佢老細就係季中...
其實都係估架ja
佢有9m可能都係買返呢d人  你同我都唔會知答案
呢d咁主觀ga意見
發表左意見就ok la
唔駛講到一定要人服你
Originally posted by 20001160 at 2007-6-15 08:56 PM:

其實都係估架ja
佢有9m可能都係買返呢d人  你同我都唔會知答案
呢d咁主觀ga意見
發表左意見就ok la
唔駛講到一定要人服你
客觀就係要講番d正路野都歸於事實既, 有9000萬係手仲會買佢3個似乎可能性低到離奇, 係白痴都知因為佢地無錢, 當然身為fans可以幻想係佢地鉛華盡洗反撲歸真, 但你要攞出黎講, 吾夠客觀就會比人插, 即係我如果話manu買左anderson同nani係10季最強, 出年會贏對手15分以上, 一定比人插爆!

我無要人一定服我, 面對現實比服我更重要
入3個free 都唔夠田返一個舒fu真高既價
吾好以為雲加買人好平, 佢買人平已經係n年前既事,
計下雲佩斯, 雷恩斯, 艾迪巴約, 路斯基, 和確特同希比用左幾多錢?

我講買新人球員   一D唔出名後生既球員   
得閑留意下阿仙奴
咩50萬買人   係非洲搵後生又平又有實力既球員
呢幾年都仲有   只係D唔出名既球員
唔好話咩N年前有   
不過就算唔去買D咩後生仔
阿記仲有好多好多後生仔等住出頭

而家隊中後生D既好似托尼  辛特路斯  基歷治  伊保爾等等  你又聽過拒地轉會?
老D既龍格堡   基拔圖施華  拒地轉會前都唔係咩大牌球星啦
我唔知你有無聽過   但事實雲加搵到一班幫到拒打天下既球員
呢班人仲要唔係貴

雷恩斯  路斯基  希比都出曬名   禾確特都出名啦   被人叫做新星呢樣個樣
唔好話話雲加買人買得貴  只係近年既轉會費越黎越高
但呢班人既轉會費係點得返黎?   賣人
雲加出名理財有道   加拿斯+500萬磅賣走A高
係一大證明

阿布都話車仔要買人就用賣人既$$去買
我先用阿仙奴做例子

老實講   魔生有9000萬在手   買唔買呢三個新球員我唔知
但係呢三個球員既實力都唔差   唔好以為唔使$$就一定無好野先得嫁
Originally posted by tree728 at 2007-6-16 01:44 PM:
吾好以為雲加買人好平, 佢買人平已經...
我好似無講話平野一定無好野, 好野又一定貴, 只不過高價球員貴既原因, 係佢地証明多成功比率會高咁解, 即係皇馬放心幾千萬買施丹, 知佢吾會黎到西班牙吾識行. 天文數字亦有人肯比錢, 皆因成功機會大也.

我從來無講賓希武地三個係廢柴, 只不過踢車路士呢類世界十大之一既球會, 好明顯佢地三個 "not that class", 當然球隊亦需要實際實用既球員, 但講到係佢地專登有錢吾洗, 又或者而家咁係四季以黎最強, 就有點痴線!!

我都想見下當打既細哨, 美斯, 亨利, c7同朗尼吾洗錢可以free transfer , 但吾知點解吾會有咁既機會呢?
三位新球員冇錯都係實用,但並唔係正選既實用,係後備既實用!

岩岩今季車仔最大問題就係後備兵力不足,而家可以話係對症下藥
都係做後備多...
好難爭到正選
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » (BBC News) 保頓後防賓希姆自由身加盟車路士

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。