<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題
返回列表 回復 發帖

重讀中五的兩個問題

第一:我細佬想重讀中五......會考2分(英文同中史pass)......如果係遵理的話......收幾多分ga~~???
8 T7 u: H' }  z* P+ F
' A0 R  _; s( y) S9 A( A# q2 m第二:我隔左三年先再重讀中五......有邊D科邊個Sir/Miss 補習會好D ga~~~????/ W5 c* f" z2 _  ?9 i

+ C3 H! h8 p9 H- t% P唔該大家
" r/ Z0 c5 O& l* w( {/ o$ N1 W, o' j* |! y* |2 ~" a
[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-9 at 11:09 PM ]
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:05 PM:
. M% e  {6 u7 l4 [第一:我細佬想重讀中五......會考2分(...
0 [, Y  Y# t. {# d6 n
你細佬! 9 G$ F% v, F2 Y7 O5 U2 q
下面
  Q+ |$ n, D; [# s' {9 fhttp://www.beacon.com.hk/

; ~7 D$ b; j8 Z! u  n
* F. O+ q0 H) E5 @           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-9 11:17 PM:+ w1 S9 f# v! ^2 A

8 [4 p' j' S' j* ]& v: W/ T; v你細佬! :na...
) M& N: |& k) t& }

8 }0 i, p6 u% [0 e4 H
6 K1 f9 d# M3 d$ Ldown 緊中.........唔好笑la~~
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
咁我呢~!~~~你未解決ar~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:3 ?* Y3 J: ^$ b6 T/ M
9 A- K  Z# J( X2 g; X+ _你咁問得,應該都唔多似係小朋友!
# o5 I# ]7 `. Xhttp://hk.search.yahoo.com/searc ... t&meta=rst%3Dhk3 V* J8 V0 N, X# h
上面 明愛可以幫到你!
8 |2 S: ?- a3 Z9 q/ ?  \( s* A

/ o5 S% b" B/ p9 k4 ]. H. n           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:3 Z& Y+ @& ?; a( k3 r
5 u, a8 x3 i8 P  K/ {9 [妒魔呀!你又唔講文定理!
, j  a8 I$ a1 v, s我點幫你呀?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-10 10:32 AM:& |* \1 ]" T1 l

6 N0 g0 d, {* T5 F" I# ~% b! I4 ]+ l妒魔呀!你又唔講文定理!5 V8 |4 D! N5 x$ [& a
我點幫你呀?
2 N8 {' w( f4 V" _/ J6 {% F( _- C) h
神兄........我今年20.......而家再重讀中五文科.....夜校而家收左我........我就想搵下D私校去補習......你有冇D咩好嘅亞Sir / Miss 介紹下(邊科都冇所謂.......).........Thx
$ n1 V' `2 E) A( _# Q. e1 t; L0 i* }6 t
我家住上水
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:
8 `6 B/ t6 ?, e- J6 g' u( S
3 t( G. d; T: n6 f& _& i% G0 k; \: S7 v
神兄........我今年20.......而家...
- R- ~4 P( n' I! I6 O; v: ?6 n0 ~2 T8 J, p+ D( E8 h# b4 C
各位~~~如果你有D咩好的私校補習亞sir/ miss 係好嘅~~請發表下~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:0 p2 [2 J3 z- w4 M% S2 ~; K
: \* ?& E# g; i* g! i
; `6 E( R9 P! i1 ]/ O0 J
神兄........我今年20.......而家...
  \$ A5 O* S+ V. A# n之前中英都合格
7 E4 B, Y/ g6 n& r( I# P讀夜校20歲黎講都好後生姐。. n) }" P  [# l) Z( Q
我都要知你讀咩科先得嫁?& W2 A% Q6 b2 B: s. H0 ^: Q1 j
而家好多人話讀文科,但係又有Human Bio又有acc,又有Econ嫁喎!
: {+ o: ^/ c- d3 F  n* T, V; J: {# o: ^& j4 Z' r
對唔住呀!妒魔!我高中讀理嫁!建議唔到D咩俾你。5 t" n# x* @: M" W! y8 ]) l% [

; z" }: \0 s3 l7 `3 n! v# O2 @% }: f( ?希望有其它在學會員幫到你啦!
# {. s2 @% g2 D# P6 {不過聽聞而家“超古代”補習社有得免費試上,你可以每個試一堂1 A4 ~# j) O9 W; w: g1 b7 @
o岩就補,唔o岩就算!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-11 10:51 PM:, ^! B6 @) v" a/ Y" k: i) L' J

( p3 O1 s1 E& ]! Q! N之前中英都合格
. q- f7 D: T9 O3 y  x6 w, _讀夜校2...
' u' H0 _. N2 h* k3 b
4 A9 A0 t1 d  \6 n
我讀中.....英...數..中史....地理.......Econ .....文學
" s- m, d. T6 J% ^1 `, ^, t: i- F; b, s! M" `7 r, [. j( g
我係7F學生$ Y8 w9 I7 v1 i5 p

8 p' y6 @/ n9 r6 q0 d; a! Q0 K[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-11 at 11:02 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。