<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家剝左幾多隻智慧齒???
返回列表 回復 發帖

大家剝左幾多隻智慧齒???

我今日剝左第二隻 , 下星期剝第三隻" u' W: f! t: _
我其實下面痛 , 但佢話係我上面果隻頂住下面牙肉2 N5 u$ s5 S5 g% X8 j4 T/ A
下面果隻又出緊 , 所以搞到牙肉發炎
9 Y" p: U6 _6 E9 E要先剝上面果隻 , 等牙肉好番 , 再剝下面果隻9 X1 g5 {! P2 _. U
4 K: P' {' n" i$ c& c  |
....8 l* t1 |4 @  H! d  ~1 ?! Y1 ?, _
講真 , 我係大學果陣 , 旁聽過一課經濟5 w& g; y( t; M% b( S
個教授話 , 牙醫是可以創造需求的 ...
. H5 k5 c" C5 Q$ D我唔知佢會唔會為左賺錢 , 剝多我一隻呢???
" g, c8 j$ i1 M' H講真 , 除左d有錢人家可以睇多幾個求證4 A( f( R" s) ]: k
我地d升斗市民 , 根本花唔時間金額去求證# o5 z3 ^5 |( f+ R# i  |' R
我地只可以信佢 , 同希望佢係個有醫德既醫生( c- |" M5 C0 N( I) F+ H
再唔係 , 就自我安慰下 : 剝智慧齒可以瘦面~~
仲生緊乍
- C$ x/ R& \- R" K0 T5 |# d. U7 E; B6 o# W0 c
沒事沒幹我唔會剝
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-22 11:31 AM:+ y* l% N/ c) u6 ]3 G0 @* ~1 m
我今日剝左第二隻 , 下星期剝第三隻* Z/ e8 X- d' i
...
% ^0 {" `. k' j$ N# f' A1 K% n
: i3 O# k* M+ @/ o) K$ v又幾得意播,有意義。。) u: m( @% }; y, h" P
我唔知佢會唔會為左賺錢 , 剝多我一隻呢??? <-- 你話呢?
7    6      5    4     3    2    1
廿歲仔, 一隻都未有...
╬無語問蒼天╬
Originally posted by Triangel at 2007-8-22 12:26 PM:
9 i( j% {' r$ R$ F7 l' Z# s# r; V: w5 g: p3 _3 ?4 p  w9 D

4 b' c0 `- g0 `- S6 K又幾得意播,有意義。。
  L9 B1 S; a5 q我唔知佢會唔會為左賺錢 , 剝多我一隻呢??? <-- 你話呢?
! |* l" j4 L, A. t3 B& q: m得意 ...
Originally posted by 但丁 at 2007-8-22 12:34 PM:+ `) {$ w9 ?$ t3 f- W
廿歲仔, 一隻都未有...
+ d9 p; K% }/ X( ^
起碼廿幾先生
6 j6 O  a1 v( W2 F; z3 g生左幾年
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by mhkk at 2007-8-22 12:36 PM:
7 W# N, m1 ?; q# d: G- b. i: e6 c2 t) }: d2 j7 v
起碼廿幾先生, U; o* b  v# K0 h' N
生左幾年
4 `' D- j& |9 K7 N: ~) E4 R
I don't think so......
4 J. q% o9 R! k( b2 g" R/ k& e0 l不過就真係生左幾年啦!
所有醫生都會創造需求
Originally posted by 自由神 at 2007-8-22 12:56 PM:
2 l5 l# C( j) m. B3 H+ G6 C
! h7 V5 P4 @; |4 {; C$ ?I don't think so......
& a7 g5 `: ~$ `! @6 o不過就真係生左幾年啦!
- T9 S3 Y# F2 E0 G
每個人不同
; M$ N6 E! _' J) C( @有d冇得生
請PM我

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Originally posted by mhkk at 2007-8-22 12:36:
5 V9 v, {$ a( U3 k: j
* Z3 Z/ ~  U& a4 X; {起碼廿幾先生
( b( X9 W5 m8 I+ y生左幾年
5 r1 U: j- \0 `# E8 o
9 l- _$ S1 O- c( z7 u' ~6 [1 J5 a% |/ \& u
你無野呀  U! z3 B( Z8 Q& r0 G. L  B& s
# b5 F% L, W' P* L- i
勁多人十八歲就生晒啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家剝左幾多隻智慧齒???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。