<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋
返回列表 回復 發帖
我都試過類似經歷7 O, c8 ~2 \' N) x7 |0 Q0 T
不過當時條仔o係佢後面無遠
9 d2 J6 m! A2 r+ D我問個女仔有無事,佢搖搖頭4 g  ^2 D. M. J, A: W0 Y
咁我就走啦!當時我得15歲
, ~( I9 w) _, P6 R( m1 j個男仔係飛飛地# f# y$ i2 |4 ~4 R
番去諗番,都覺個自己命大
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:42 AM:7 r3 ?- t: T! H" @0 r
我都試過類似經歷
2 |* |# C" F8 ~' C! `, l( L7 o不過當時條仔o係佢...
" U# \$ g* B3 j
如果甘既清況0 j$ ]+ {: [! y3 \6 X* s
我多數唔理. A+ {9 }6 `/ o. p% P6 ^
因為條仔都係後面( }+ ^3 L) w- ]% |/ b) f  ]
除非你識打兩手
% X7 P! Z% v, U' F6 D& v8 w1 z重要面對佢有可能吹到雞出來既清況, Q2 A6 y: w5 B2 I( s8 `! _
先走到安慰佢
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:34 AM:
& c( i: ?& p% t做得好: J' R3 k6 L! O7 r
比著我都會甘做' D5 F# ^7 z) J% [5 r& T& x
無lala有個...
" D2 N+ V4 C+ f" U* {, t& k6 ?1 E" ^- w/ Z8 B; u
怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:50 AM:8 k2 X. S% n6 T6 V" `
9 \4 {8 O4 b4 E& W' x
如果甘既清況
: T6 V9 ^! Z; v5 X0 p# J5 h我多數唔理3 z" {: A+ Y0 x  {& X: ], r1 W
因為條仔都係後面+ E3 b/ _7 C: ]# E0 J
除非你識打兩手
6 u- x7 ?3 b7 d重要面對佢有可能吹到雞出來既清況
8 U, \3 t0 k' A  J先走到安慰佢
7 O7 N. R9 i8 J& Y: i因為我見佢好痛苦咁坐左o係度/ _  N4 b" W5 g9 t
而個金毛飛就無理佢,食緊煙
0 }3 Y4 P  e) L1 I1 l: n打兩手?我果時得15歲咋
6 N9 L0 e. T+ p! J打鬼咩........
$ [* ^% B7 }; C* e9 R( y不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:55 AM:  ]  v1 N9 P6 L+ z& K* X1 s& s
# u, f1 Z) y/ w# _
因為我見佢好痛苦咁坐左o係度! Q; E$ _4 {" ?
而個金毛飛就無理佢,食緊煙
9 f/ f' h2 j) W- _" ]) E- M打兩手?我果時得15歲咋' x: |$ C  U( M
打鬼咩........
9 V+ M5 v; m$ ?" x不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
4 Z% ?$ L; P+ `3 V3 f0 `8 g
唔一定/ R0 z+ a! h6 U$ d+ |! F
可能你識柔道空手道
: i7 y4 N( S& L# @3 _2 S+ S. r由細學到大- b: A- ~* ]4 G0 S2 U
甘就夠打7 e7 z$ O4 R& N" b1 H
不過見到甘都無謂搞事
% d/ v6 _7 @# U- ?- \7 E! Z多一事不如少一事
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 12:02 PM:
  f# N: r2 o& T
0 b, Q* i, o8 k4 i  p唔一定
" K( d7 h: K2 a' k' ^8 ^可能你識柔道空手道
( i8 f) Z+ v5 N! _5 Z( r由細學到大
. T3 P5 J- f& h# |1 b0 h  c* s甘就夠打
6 j  y4 x/ y7 V% K6 T不過見到甘都無謂搞事
& |# B( O- S: N7 q( X多一事不如少一事
8 V( }0 j& F. p& @0 l
無呀!咩功夫都無學過。2 G7 d* }% C0 X1 @, _
交就打過幾場
+ m* E1 O4 b8 Q8 l2 r個女仔搖頭話無事啦!' K9 G& v9 F) {5 c* c* ~, q: n1 Q
咁我咪走囉
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 12:05 PM:  O! F) j( Q- z; B* ?3 u  }% a
9 O2 m' n3 o# y3 O
無呀!咩功夫都無學過。- Z& c& f1 _* k! h
交就打過幾場
0 A. K5 b& _0 W9 ]4 D0 A. ?- b% T個女仔搖頭話無事啦!9 U# M: G  n# F7 H* J& h' R8 D6 {+ R
咁我咪走囉
3 z" V; h, d. ?2 {2 b7 d8 o0 d
唔係話你識2 D: R6 f- c! F
我話可能者
Originally posted by d228216 at  11:50 AM:/ L4 ~" R& [* k& i8 ^6 }

- z" a% a# Q& S8 T) W5 [. |( l' [1 _  e% Q, b' u1 `+ L
怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
$ o( B+ Z( p8 ^1 d

* i. A0 i, @& K5 ~" E又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...
. }$ c2 L+ C0 U: |
2 P6 S% Z" q0 {: Vd差佬...ed情況靠唔住
Originally posted by 自由神 at  12:05 PM:9 j5 T- h8 L* @' j% o+ Q+ S
3 X0 J& n; H0 I6 m( q7 I
無呀!咩功夫都無學過。  x7 s3 ^7 c' A4 ~* U
交就打過幾場9 K  |& X+ b5 H! H6 a
個女仔搖頭話無事啦!/ h3 v/ ~; D" d- u
咁我咪走囉
2 i! }% w5 F3 m- Y1 L/ _  z
9 U" c; @( q+ N: u
我e獲個女仔初頭都話冇事架...但係冇事就唔會喊成咁la
- r, {2 a. D6 ]  Q" u
" E" K% a$ ?% g. P: A之後走左佢又喊過,喊得仲勁...
& y2 O/ u- s( s15米內都聽得到...
Originally posted by msv at 2007-8-23 12:26 PM:
' I% L% X8 k0 d& c+ K- h7 u, E% T" t+ r- G4 o5 ^2 L; m9 G1 o# v/ I
2 @+ q* k1 U, o$ |  y4 B# ?
又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...
+ x/ R& B: {, Z$ {) L! z( H/ i# w8 L( Q3 D3 t$ R, ~
d差佬...ed情況靠唔住
- o, q' N7 T, V9 _$ h0 a我覺得報警都無用
9 ~9 |2 u7 N4 Y0 H6 S) Y) x# e' ^d差佬信唔過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。