<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 呢d咪叫好學生囉!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007/11/1 18:35:
! e/ {& ~% ?2 {, |2 S( A6 _7 x個miss我可能識 ...
# z% I( p4 {3 ~8 u$ }3 [( U
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by homan173 at 2007/10/16 22:06:( G# ?1 p; e: w. G, J
好白痴- -..5 E8 p( i% b0 Q0 J% \+ L* T
都唔知佢拎個銀包出黎做咩
  n9 G9 b& p2 A, t
人地show 佢個名牌雙G銀包呀 ......................
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
未來社會橦樑..
Originally posted by CHECSS at 2007-11-1 10:50 PM:' O3 E: L4 Y5 X% k- w0 A

% A2 a, {9 ~# B8 x7 C9 S, h
9 }" \7 M* h" K1 l" N  O
真係好似 , 尤其把聲同語氣 ...
0 u9 V0 k( S  K& \' \6 ?& w以前係伯雨(己死學校)教 ,
- ?$ J; |' U1 \8 `' B佢份人係唔錯 , 但比貼士就真係 ...
個miss擺明打份工, 加上教著班生蕃, 咪關人鬼事囉
9 }* B6 e0 \; b0 j/ Z) u
/ ]% }) |8 `* f7 S# L1 y唔拍都唔理, 一拍底, 上鏡唔點得呀
0 M  k" D* L2 |7 V" I7 i4 Z: t, C5 }5 `5 Y0 p% n% ]- W& V
長沙灣祟正中學 ...miss冇晒呢班友辦法, 仲夠膽死話miss呻吟
% P) k# C7 t& j7 w2 N) Y" O+ `% d' }' n% [: n
[ Last edited by agogock on 2007-11-4 at 07:15 PM ]
Originally posted by agogock at 2007-11-4 07:07 PM:0 h; K$ t# h) ?9 X+ l) p' U
個miss擺明打份工, 加上教著班生蕃, 咪關人鬼事囉( g  i( m' b8 q7 H4 S  ?6 z
' F  W6 ^3 O2 U) [
唔拍都唔理, 一拍底, 上鏡唔點得呀
( N7 o6 U$ c; D% C- f( k  ?咁又唔可以咁講 , 有d人真係唔識處理 , & d) W* L+ s- G: ]+ C: ~! O3 a
如果真係我以前個miss , 我肯定佢係e種~~
hong kong edu ..... ah
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 呢d咪叫好學生囉!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。