<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 係老麥/KFC 溫書,入到腦咩???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eric911 at 2008-1-1 22:33:
8 ]  B+ s3 }; R- [' L2 @# O! p  {! t) s" p2 _  N
. g1 |  ?# E1 l& a& l( R7 G# t; w: `
吹水、打情罵俏?最多就係圖書館,估唔到呢﹗嗰班中一、二既情侶,男既掃女既背脊,女既跟住又錫番男既一啖,簡直勢風日下﹗
4 m$ C0 Q5 n. {- U) m( g; `+ F/ L# o5 ~( {  v
我校的初中生拍拖頂多拖下手仔。
Originally posted by GTOGTO at 2008-1-3 16:57:
9 D: m: n; _+ W+ F5 |我在自修室係溫唔到書的,專心唔到,一多人就會四處望
6 B: z; V' c2 V5 T/ U+ q
1 i" ~' \2 A. Z9 b& O; P: V我反而會響床上溫,但細佬成日騷擾我,不過今次都考得唔錯,有5參卷全班第1,但有一份唔合格(音樂)。
Originally posted by 155220 at 2008/1/3 17:22:
4 L: I* d& z3 N# H8 m2 ~2 F- f& {' a& @* u  I. L$ r

9 B- u# F3 K7 R; X) t我反而會響床上溫,但細佬成日騷擾我,不過今次都考得唔錯,有5參卷全班第1,但有一份唔合格(音樂)。
8 O& c2 |5 p0 _7 N. R6 `3 @
溫咩書
2 d5 v( ]0 k" ?7 E/ O  n4 g甘勁
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 155220 at 2008-1-3 05:21 PM:
, I! S+ q  \' l) X0 {( X
- n3 Y! N! @; s; X+ E2 P& v2 g1 [5 d$ @  q% x. S  w
我校的初中生拍拖頂多拖下手仔。
* k  L2 \3 {+ g2 s
我間小學有人親嘴仔喎~~
Originally posted by 自由神 at 2008-1-1 22:38:
3 Z% P4 q( V1 T. u5 W" b' s. Y$ t' u/ g* t- d$ w. \
係呀!: n7 I+ T$ G7 S# Q0 a. s) C
而家D年青人真係好早...
; ?1 f+ }% h  N4 m" Q

: n! w) G1 c& H唔係早熟,係熟唔晒囉
我半夜2,3點落樓下m記溫書,又冇人又暖又relax,都ok入腦,最正係溫到天光可以食埋個早餐先去考試,正ar
Originally posted by leungman at 2008-1-4 01:35 PM:
; N4 e  C! u# E
% _6 A) b9 Z1 }  A6 Z: u+ Q$ Y7 k1 U: ~4 |# y% s# v, E2 u% I/ U3 Y
唔係早熟,係熟唔晒囉
) A5 u( c7 }$ T同意............
6 u6 k  W1 z) T" _0 Q3 t0 W0 v4 t真係熟唔曬
Originally posted by CHECSS at 2008-1-3 22:47:
' [3 H& Z- _' [1 i' |$ C( T
; K( X9 C6 A) q) A2 P# e溫咩書 ( j6 z" w; F+ {! q5 K4 L
甘勁
. m  ^% \8 \3 r+ o' @) b
8 L( Y3 P' @' s科科都響床上溫,因為舒服同埋無咁易受其他事物影響。
" E8 _' o9 v: W  p. j# y最後今次5份卷份班第1,大部份科目全班頭10名。
Originally posted by nigel18 at 2008-1-4 15:33:
5 {8 J% F: `. J8 J我半夜2,3點落樓下m記溫書,又冇人又暖又relax,都ok入腦,最正係溫到天光可以食埋個早餐先去考試,正ar
# g$ c7 o2 i+ b. V
6 w! x; n  ~' M# ^/ q& a& z1 Z
咁攪法點會有精神考試?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-3 23:34:
( K8 s# d  M; e! q$ R7 A5 e6 R* N3 l
3 y& O, ~% |( B8 F3 q我間小學有人親嘴仔喎~~
8 y" e; g" ^" |1 B& |
  d- H8 E, c1 Z" C" u* M可能是我的同學比較純情......, M6 y9 S% O5 M% w3 V
不過我間中學有師姐響網上識左d衰人,最後攪到失身。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 係老麥/KFC 溫書,入到腦咩???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。