<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 驚醒問題
返回列表 回復 發帖
唔好諗太多野   禁樣會搞到自已發惡夢架
Originally posted by 155220 at 2008-3-6 08:22 PM:
! h0 ^4 v9 b8 ~+ f唔知點解我間中訓訓下會發夢,之後劇情會去到行梯級,然後一行就會失重心,就響失重心果一刻嵬會驚醒,你地有無遇過同樣情況同埋知唔知點解?
" e: l1 D8 W1 z! a1 g! L
& M* n( B: s1 |7 F

. p) O- f& b  i+ H1 P8 I. RDid you run to 梯級 in order to escape from some place/ someone? If so, it could mean you're worrying something in real life.
Originally posted by sakura310 at 2008-3-6 21:38:; {& p$ A* z, C3 c! }( W
據說(我都忘了是從哪裡得知...)
% x& ?* C, J& l( Z8 b( q1 ~好似...
5 K( I! ^# K- M- @3 T" I" U: i" Q1 a( }. [+ r6 s
咁呢個夢通常係會由幾多歲左吠開始?幾多歲又會結束?
Originally posted by sk at 2008-3-7 12:54:& U; |- a0 l' n+ j) {, q: Y6 Q: H0 Y

$ W, g% l0 ^2 ?- ]5 c4 d& ~$ c% }
8 `- P& S$ H: Y, J: U/ N! e, Q, P2 u
Did you run to 梯級 in order to escape from some place/ someone? If so, it could mean you're worrying something in real life.
5 R3 h' y3 x& a! D0 c

: R6 o/ [( R9 {- n唔係,一切都好正常,就好似平時行樓梯咁,但無啦啦會失重心,然後驚醒...
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 04:16 PM:
# N$ F" z: F, D. c. G1 S: G, A% s, m" w
7 T3 C! l/ ^, Y0 Q2 @, ]" L# c3 {- H; d; V6 a
唔係,一切都好正常,就好似平時行樓梯咁,但無啦啦會失重心,然後驚醒...
0 p2 Y' [8 l$ U5 Z
你點唔去港男區呀e+???
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 04:15 PM:
* N, Y$ G# d$ z
+ g9 Q" \$ F2 S3 C; r0 y6 w7 t
咁呢個夢通常係會由幾多歲左吠開始?幾多歲又會結束?
8 \: G7 Z- E  Z3 v% t4 n
咁我又唔清楚wor
- A' y1 K+ A! ]" {我記得有次夢到係我行行下仆低左! Y: E  g5 y# j9 S
跟住就有哥種「離心」ge感覺! U" F& Y& |1 l, f( u
我算係好偶然先會發生類似ge事
9 E& k8 J/ I5 o2 q# O: _( r* C) o我諗話在青少年期間,可能係指15到25歲咁上下掛...
Originally posted by e_e at 2008-3-7 16:21:2 k4 U6 J" O; X5 ]# \" ]* @( T4 \0 g
: B7 ]; y# [% T" m, M; E" D
你點唔去港男區呀e+???
6 w) Z$ K% M  P

! Q5 E  O' F7 [' D我唔知點解好多時唔知點回帖好7 D5 C5 ?4 {. V( r1 U; q1 t! S) `
你又有無好似我咁驚醒阿?
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 08:00 PM:
" Y$ S7 h" @- o' Y
. E# T! P) N# \) j. g- f8 B7 y: X& I6 ?( V( {7 G( V0 o
我唔知點解好多時唔知點回帖好0 j1 H' p3 D! m* \4 v- o! S) u
你又有無好似我咁驚醒阿?
+ _: E8 ~7 B+ J7 t
去我度羅~~
) A7 y6 \/ i) N1 C# g有呀 , 因為我係look架床 , 個欄又矮 , 成日形住會跌落去 ...
Originally posted by e_e at 2008-3-7 20:20:1 u- s: B4 s! r0 n" ^
) k# D& X$ s' V" k
去我度羅~~
0 G3 l0 B" w4 t" K6 T有呀 , 因為我係look架床 , 個欄又矮 , 成日形住會跌落去 ...
% n1 F+ b  E5 I# b
$ v4 Z( g- L; C7 N  ?5 |! s咁你咪訓得好差?
& x( [* R; C% l" Q以後放link之餘講番少少同主題有關既野咪唔會俾人話law
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 08:31 PM:1 Q: g5 H% ]. @7 b) u' i
2 w9 x7 Q) [( N$ {

- S6 y/ o% C# [+ E+ E咁你咪訓得好差?; \) a  S# d9 k8 [" B  u* h/ ]
以後放link之餘講番少少同主題有關既野咪唔會俾人話law
; L7 P& @, N6 E( t5 L咁又唔算 , 不過一撞到個欄就咩羅 ...$ o" i+ X. }1 {7 y  F3 G. V  M
仲唔去我度???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 驚醒問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。