<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!
返回列表 回復 發帖
將一個關機exe 轉做一張相既名(對象最好唔識電腦)
, ^8 h7 D+ {3 W. h: T. ^7 @1 p將相名一定要係對方所好既,,咁就成功架啦~
* A) S/ ~1 p' s% D. l: s/ D# Q1 L
. V) Z& D* R3 b$ T7 @+ w, P; C0 C0 R: X0 V5 K+ M% T, L
又或者...囉夏慧e 既珍藏相zip左佢sd俾人,,,一開....哈哈
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 06:28 PM:& r2 S, ~$ d' v; O9 d0 {0 W
細佬本身就已經係大個天大既笑話啦
5 s0 s& |, f  _& }5 [唔使刻意都好愚人啦........
$ Y4 @% q: R( L* d6 u
6 ]# G: G- S4 b$ @: l' P$ ?3 M
你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
Originally posted by belibala at 2008-4-1 09:58 PM:
: I: J! |5 f) ~7 ?/ j
" z( x2 n4 j' g8 D你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
  _2 ^# S& i5 a- p3 G
好笑就得啦!
$ I. R; r+ X4 R1 |# ~天生係笑話
比呢首歌人聽2 |2 V( k( ~, d3 _0 s
http://www.youtube.com/watch?v=N1TZPLeuT-E
3 [# E5 c# F( v8 k( h: h4 H! z仲一定要佢開大聲d聽最後20秒
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:03 PM:
0 F' t, g3 o& z+ u1 @: b5 I; Q2 P
- }1 t/ y, L! T好笑就得啦!
" |4 X% K% n! L天生係笑
- ^' C2 Z3 R# a: [# O, i

8 Z. A, I1 q# _- B( y# S咁就差唔多
另一個方法:
" `/ p# h7 ], G8 X2 @將呢個post轉過黎吹水版
4 e0 w/ P2 R  Xhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=172748&fpage=3
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:11 PM:9 _* f4 Y: o) T5 Y" o

2 L6 J; m- B( C/ Z咁就差唔多
8 P# @1 B! S" M: D! I. ?笑話咪笑話囉!
! w. L4 G- R" d0 O6 B9 d認左佢無死嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:24 PM:
8 a7 ^: g7 p) j: Q8 V% e4 A" v- L7 W9 G1 |5 P  W5 s
笑話咪笑話囉!8 }) E; h! p( [. F* F! j
認左佢無死嫁
% m+ ]; F5 |1 |( g( `9 H2 H
6 H: T$ C, e" \  N- G5 m
俾d 自信自己啦衰仔
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:29 PM:
: `' B2 z5 D, s# I
0 P( K. S) ]7 _/ w
2 D) Y( ?/ t' g俾d 自信自己啦衰仔
& ^9 R" |* ^6 j9 y' G  d( q- O) |你估我想嫁咩.......
. {9 \! q9 Z& D. R7 C! Q% k  e& }好多野唉......唔到我話事
自己經驗
  U0 ^% a; Z0 H0 N- {8 M打電話話俾阿媽聽做咗一樣佢叫你做好耐,但你一直唔做住的事(記住做資料搜集,咁先夠真)4 p+ q' T* m% v; X" u
然後晚上回到家阿媽問起時,講一句"其實,今日係愚人節",我阿媽都俾我呃到
這世界是等價的
假如你得到了某些東西,你一定付出了另一些東西,只是你所付出的你未必是你想要甚至你不想擁有
假如你付出了某些東西,你一定得到了另一些東西,只是你所得到的你未必是你想要甚至你不想得到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。