<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 法比加斯輸波輸埋品
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 雷公 at 2008-4-14 10:45 AM:
我淨係見到球證一吹哨完場,佢即刻有笑容地和C朗握手,C朗都有笑容對住佢
相信曼迷根本睇唔到呢一幕,滿腦子只想落井下石
依d 只係基本禮貌姐
你可唔可以唔好以陰謀論黎睇
但法比輸品卻係事實!!
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by chong2002 at 2008-4-14 12:21 PM:

依d 只係基本禮貌姐
你可唔可以唔好以陰謀論黎睇
但法比輸品卻係事實!!
法比加斯未必好有品,
不過曼迷十居其"九"好無品
無片無野好傾~_~
Originally posted by 屠膠含三世 at 2008-4-14 12:29:

法比加斯未必好有品,

but definitely not those from 26FUN~~~
cheers~~
完全見唔到個過程
只係見到件衫係地
點可以信

我都可以話法比俾左件衫朗尼,朗尼將件波衫拋落地下
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-14 11:59:

反而大家應該攪清楚既問題係, 係咪費比仔只係趺左件衫落地果下,
咁o岩比記者影到,可能佢之後有行去執番....
張相影到佢同件衫既距離都好遠下喎,唔覺係跌左

594 x 418 PIXEL下載

有相為証,曼聯迷唯一接受佢解釋係"只怪我當初自已太天真同埋太傻"
Originally posted by 雷公 at 2008-4-14 10:45:
我淨係見到球證一吹哨完場,佢即刻有笑容地和C朗握手,C朗都有笑容對住佢
相信曼迷根本睇唔到呢一幕,滿腦子只想落井下石
我有睇呢一幕喎, 但係就唔知有掟衫果幕...
所以唔敢評論~
Originally posted by 屠膠含三世 at 2008-4-14 12:29:

法比加斯未必好有品,
無謂一竹篙打一船人丫, 清者自清, 根本唔需要爭拗...
況且有D車迷阿迷一樣好無品...
lee d 野又係好無聊...一張相...可以諗好多野出來都得...
一個post 要吹咩都得...我都係學上位人兄一句...清者自清....
更係要post d 野出來攪分化既...就真係無咩品羅...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 法比加斯輸波輸埋品

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。