<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad
返回列表 回復 發帖

會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

狂溫世史中...
% D: g5 z8 H& A. K0 n9 A& \6 Y. T4 n( f
巴爾幹危機....中國特色的社會主義....改革開放....! y7 l2 o8 \1 C# l7 O
第一次世界大戰.....
; Q& G% g1 s& y9 m
+ |5 b% \  q0 \1 t有無人溫緊歐洲經濟共同體呀 ???4 V; ~0 c" \7 \, {" R
5 H0 C7 H' C$ Z% s- ~( v/ J6 A
好累,但又一定要溫...7 N. g/ F% z2 n! H
/ M, s" f1 N) l, k! A
[ Last edited by jen01 on 2008-4-28 at 12:50 AM ]
仲有個XX文化大革命....$ T8 c" S6 u4 Q, Q  |9 W! n

. q2 v- @# C* S3 s" U/ h. R讀到死: m: {; x: N$ S, H" ]6 f- F* V

! r. a6 v+ {5 M- m[ Last edited by clkgtr on 2008-4-28 at 09:37 PM ]
睇你都唔係最近先開始溫..
# I6 M/ n' \8 m9 [宜家休息下仲好啦..同時無精神仲慘><"2 w% F- l( ?3 P: ^! d- h
明明識都唔識啦..眼皮都打唔開..@@"
朋友!考試好睇精神力
' T1 `6 d' `+ S3 d& z* }% a你考之前一晚仲去到咁盡( s1 [# q: N, F/ t
溫書速度事倍功半之餘,聽日會發揮得好差嫁0 U6 I3 _$ y  p6 @, y9 e7 [
無謂勉強自己,唔係聽日應得既分數都可能因精神唔夠而大意失去
: d% ~, j% a4 R+ b9 ^! N9 q最後得不償失
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:27 AM:0 f2 Q; ?9 @; v3 B/ H4 C
仲有個文化大革命....
# @& H$ T9 b9 _: k% t$ g1 c* l7 l$ M
讀到死
4 a. s/ x& R, M' \
唔好意思,呢度係唔可以講粗口
唔得呀...太多課書啦....5 `* l8 e- e  `" A4 j
( c1 n$ h5 q8 L: J
淨係一個"富有中國特色的社會主義"都讀到我仆街9 b% ^5 \3 c1 A6 Z% W! G

7 D% s$ R. N; V' T( d+ a! M我上面淨係講左阿sir話今年會考"好大機會"考嗰d....
, K; k  l& i( x, ]+ u
% `4 u0 _6 g# @3 @9 w. E* M仲有香港,日本,東西亞,冷戰....
8 {7 I) O2 Y/ b7 T+ D  a, ^
% P5 k) m4 V$ |/ X' E/ S要睇多最後一次.....
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:31 AM:/ y0 v9 h- X0 \$ |2 ~. n

, b( w5 r4 Q. ~唔好意思,呢度係唔可以講粗口
+ h, [" p9 `/ l- C& S+ S

& E8 `! [" G+ C; N4 E9 U: i2 I2 X
7 Y. Z" j. y* a; g5 U比我發洩下啦...
# e9 x# S4 t* ~0 B9 T, Z# J. X! r
" e+ z$ o& `  G! n( v- d1 p/ E我再唔講野會爆啦
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:37 AM:
/ {* w* ^: C( E. v比我發洩下啦...
( d8 ~* t# S6 y) J" g" z# h
: L( H# @  @( ]# ?6 [" J  L我再唔講野會爆啦
* c) N7 j( b( N我可以俾你講野
1 {6 l7 J$ `" b1 v+ k- Z呢度大把人同你分享. v; D5 C: B. l+ V: c3 L
不過講野唔一定要夾雜粗口既0 ~% [- j, v1 i. _3 {' e7 A; [: E

% h4 e' k+ O- L麻煩你改一改果個post
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:39 AM:& T$ F0 B& T3 {- q

' f6 ]% k% v. q我可以俾你講野
1 [! w0 n1 b" t# t# Y  G呢度大把人同你分享
5 y$ ]6 _7 S! i+ q, d3 j不過講野唔一定要夾雜粗口既7 C7 X' {! c8 {! ?9 }% I

6 Q5 }& l1 E: Q! v1 u8 f麻煩你改一改果個post
9 H* p8 z, e' f% G* w6 Q" V/ K& l

5 i9 h3 `, \. v( N( s5 R8 Ook
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 00:50:
0 B# `3 R5 G6 [) s: `! K; R) J7 K
0 Z7 H- B6 i- Y8 D- W& h2 `. T' J6 c3 E& ^0 ?6 g6 M' x
ok
. U( W4 y. o4 ]( }
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2645024  A+ M: v& @1 |# ?
" t! [3 A: l3 _2 Z- M
yet
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。