<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)聽日經濟死硬區....
返回列表 回復 發帖

(CE)聽日經濟死硬區....

都唔知自己識定唔識=  =/ ~2 [6 k2 n1 \3 Q! m4 w, ?
問我野,我又好似答到,但又好似答得唔完整咁....6 [' {4 c: s/ n5 Y2 o  [0 _
1 D9 v4 ?$ B+ y5 F+ b$ C; X4 N
晝圖都已經唔係好掂,如果出得深嘅就( A0 W& G, p, M+ ^" ^& u
計數計到死,淨係國民收入呢課,都講得bye bye...(M1,M2,M3,仲有好多....)
) @2 `: T  a# F! F, o* S- l最後文字題,d定義根本多到無可能記得晒...." A7 d/ w5 \- F9 f) c
# N$ J9 \; `% h1 }0 m/ }
聽日CE經濟,死得
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 23:44:) {9 V5 x# T9 z$ v7 i5 x9 P
打狗棒先生祝我高中狀元,并且日後官至國家主席/中央軍委副主席/國防部長.....
) P/ Q& E  `* e6 @, s我都希望做到以上官職,所以我多謝佢嘅祝福,而"承你貴言"只係客套說話 !!!!!!- n) b- k) d) b  G9 i+ D& q* q7 p& ]
0 J3 B9 U* U+ }% }; i" I$ D$ N! C6 D( a$ R, A
未來國家主席
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:06 AM:9 Q( j% x  Q* z" |4 ?5 C  E4 F

) J  {$ p6 p) ]+ I! L+ A( D3 n- p" x7 A6 |
未來國家主席
5 X9 p2 P9 S- z# c- S
7 h5 G: q8 X1 P9 H- Y2 H- L承你貴言
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:06:
% h2 T2 F1 L4 d( V* i* h% j% V( z" h% ~* y- `
$ g; j# `, ^2 ?" U" ~
未來國家主席
# F' Z7 f1 `, V  D. `3 }未來國家精神病研究院主席% w8 n( Q2 c' ?( H0 @/ j
職能: 畀人研究: H/ J: Z5 }. i) s% f! p
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-30 01:51:
$ y+ L8 B: }0 |4 @- K# b! y  e+ h' ]$ V# r; Y$ x
未來國家精神病研究院主席% B8 O( Y0 Z) Q. u2 t4 r
職能: 畀人研究
$ K6 W3 \) |0 w4 d6 h% g
. q1 T( E0 r5 ?& q( e" d未來國家精神病研究院長期院友協會主席2 l% h+ i5 O' @
職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....
6 g  O3 [* P' n. F4 R
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:55:
' n7 r6 c9 P7 O% q6 V- h, w+ {+ L3 D% M/ H
未來國家精神病研究院長期院友協會主席
1 b! N  T: I- F4 q職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....
3 @! c. ?( b+ ^8 a2 }1 w/ R
0 g' I2 t0 a. [0 F& H' X  U% Z
早D訓0 M# o9 o6 ?. F( b0 k
唔好諗甘多7 J0 k# k/ [7 |3 Q+ g
會考唔係溫一日半日就識哂
經濟唔係好難姐..
; P+ D1 V- `% [! {* V1 B, i0 t- J; m- a+ V4 z& O+ D( g
我平時有做開功課, 而家溫一陣都記得
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-30 01:51 AM:$ O9 D, v% n( d6 A
( P3 ^# \, t2 }& j' D
未來國家精神病研究院主席
. I9 ^/ `# ~9 H( N% g1 Y9 r職能: 畀人研究% Q( V4 u. y! Z, I  ~$ e2 v# ?
* l; @! d/ u8 S5 `
* F6 Z! m  {" D* t! [7 ?# X, r. D1 }8 V2 X$ ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:55 AM:0 _8 I; ^1 H& B9 x

; p$ _  Z& c2 x6 H未來國家精神病研究院長期院友協會主席6 f, R  d6 a5 o  b
職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....
$ F6 g$ y7 [9 ~( j
0 H7 ]$ @. o9 x$ I2 i雖然我都好憎土共5 z: H7 L( ?& F
不過唔好將時事政治區d交帶黎呢度嘈la
Originally posted by jen01 at 2008-4-30 01:01 AM:
  r1 A4 E  m" F- x; _1 p都唔知自己識定唔識=  =) {/ ?5 M6 Z+ p% I8 \
問我野,我又...
$ ~' m/ a  S4 T2 w" B% x/ t$ y
對呢科冇興趣好難考得好
8 s4 `. l$ `$ q( s; q' D我自己都係一個人辦
! G. X/ ], E1 L, ?. v, t# }唔係完全唔識1 a- E1 }0 V5 y# D  T- D
不過成日都明d唔明d
7 u6 E; _1 ~( `% w不過今日份卷已經比想像中易
2 b3 w0 j% h; Z8 n我都唔敢相信我識做咁多
1 V3 G( U, h; v# ]: h(雖然我都係冇乜信心呢科會高分)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)聽日經濟死硬區....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。