<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
湖人搏杀紧```大家支持下
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-22 11:41:

咁有請Kakei~Cap兩張佢地既相俾我睇下版先
上次佢部電腦攞左比我整.....
我即管比你睇下啦......真係睇下好喇.....唔好掛住玩機機

本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
Originally posted by supreme12 at 2008-5-22 11:47 AM:
其实主其他系咩意思???
即係波胆!!!!
入球去到一定大比數~統稱為其他!!
主場win既叫主其他
例 ~ 5-3,6-0,6-1........等

大比數和叫和其他
例 ~ 4-4,5-5...........等

大比數客win叫客其他
例 ~ 3-5,3-6,4-5..........等

詳細登入馬会既足智彩looklook

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-22 at 11:59 AM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-22 11:47:
其实主其他系咩意思???
啫係長毛象咬死小飛象............
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-22 11:54 AM:

上次佢部電腦攞左比我整.....
我即管比你睇下啦......真係睇下好喇.....唔好掛住玩機機
David哥好英牙!!濕曬添
俾佢壓一壓,仲得了

条under正到,有無較剪,我想剪左果''''字!!

Duffy果樣仲兇過新界d鬥牛梗,米搞我

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-22 at 12:07 PM ]
湖人逆转赢左```好野
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-22 12:05:

David哥好英牙!!濕曬添:lov...
仲有啲私人珍藏~

本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-22 12:17 PM:

仲有啲私人珍藏~
please抹走埋条under,咪吊人'引'la!!
今晚到苏超收官窝```你地点睇???
睇翻之前英超同意甲到最后一轮先分到冠军```当时排第2车仔,罗马就平
甘今日会唔会重演呢???
流浪会唔会平呢?
又或者2队一齐WIN呢?
点斛冇人同俄片曼城 vs 南華雜牌隊果埸既?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。