<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
日本衣家变到让平半窝```有没留意?
Originally posted by supreme12 at 2008-5-27 16:39:

甘你买唔买今晚`?
呢場冇心水就唔好買啦....
Originally posted by jordi at 2008-5-27 04:46 PM:

唔買了 ~ 跌到 1.54
贏左又唔係多 , 一陣開個 2:1 未 .....
我觉得以巴拉圭既攻击力```没力入到日本一球```
但系日本又打防守```,入2球都有D难度```
不过我估1-0 2-0 ```
睇完賠率...我一於掉轉槍頭.....強推

等等...我嬪紛樂緊...
逆思維~ 買大可能好過wor

kakei呢期有無macau果d賠率走勢圖表睇下呢
我林林下```都系买1场算啦```D强队都唔知会唔会线人既```
听日个D先系我心水```
Originally posted by jordi at 2008-5-27 04:29 PM:

最慘細盤由 1.68 跌到 1.59 , 跌到唔想買 .....
諗住串埋小保加既 1.60 架
jordi baby
今日買場易中d咪得米囉
法角拖德角win2串1,包中
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-27 05:02 PM:

jordi baby
今日買場易中d咪得米囉
法角拖德角win2串1,包中
落几钱先得???得个1.3几```有咩用啊`?
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-27 16:59:
逆思維~ 買大可能好過wor

kakei呢期有無macau果d賠率走勢圖表睇下呢
即刻為你送上~

加多幅私人醒參考

等等...我嬪紛樂緊...
Originally posted by supreme12 at 2008-5-27 05:06 PM:

落几钱先得???得个1.3几```有咩用啊`?
好la,唔講笑住,
講真呀,kobe既然你傾向係日本隊,簡單d~買主勝la  >>> 有2.15倍,米一場過玩下算籮,
唔好再度大細、半場la,ok?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。