<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-29 02:08 PM:

你条飛好唔穩陣,我揾唔到邊樹冇破綻,等收银la~馬会

茅d同情心
輸左好心涼la,再笑以後唔出心水
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-29 14:13:

真係有条咁既友我唔識佢
咁你識唔識佢?!

http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=195239
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-29 14:16:

茅d同情心
輸左好心涼la,再笑以後唔出心水
唔好咁小氣啦~~~小男人

小男人=小氣的男人
力克超人```使唔使对我甘好啊```???
好唔好意思```我未试过一次加甘多```
你赢左米好咯```恭喜晒```你波图之后``` 超100 ```一击即中啊```

你地今晚买咩波仔???```嗲嗲   KAKEI 你地有D咩心水啊```?
Originally posted by supreme12 at 2008-5-29 14:58:
...
荷蘭 對 丹麥   3:3
芬蘭 對 土耳其 2:2
愛爾蘭 對 哥倫比亞 1:1

扒冷3連和 3x4 $10
Originally posted by supreme12 at 2008-5-29 02:58 PM:
...
少意思啦
嬴完之後即係拎番d錢, 今日唔玩

荷蘭讓1.5球, 下盤
有冇人捧對家
我今日心水有新英伦```
不过听日早上```迟D 决定```
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-29 05:04 PM:

少意思啦
嬴完之後即係拎番d錢, 今日唔玩

荷蘭讓1.5球, 下盤
有冇人捧對家
原本睇好荷兰```不过我觉得今日不适合赌 ```
总觉得呢场波太热```分分钟平埋都似```
好野~出咗糧la
仲有人工加

估唔到隻江山美人甘快出左碟,
有靚靚Kelly即刻買左
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-29 02:23 PM:

咁你識唔識佢?!

http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=195239
幾時還返個老婆俾我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。