<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-31 20:25:

jordi baby,我同你同一陣線
大家贏多 d ~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-31 20:17:

我愛jordi baby

我同你片第二場la,好冇?
其他好似無咁好玩 , 下次再聊你片
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-31 08:25 PM:

jordi baby,我同你同一陣線
又認叻

刀無d好野益人嘅
Originally posted by jordi at 2008-5-31 08:39 PM:

其他好似無咁好玩 , 下次再聊你片
見係你不如你要法国(-1),我要巴拉圭(+1),好唔好,玩2分?
我叼```有没人睇韩国个场```痴线```距入到2-0 ``我就没睇```点知之后睇下D比分```
被人追到2-2 ```唔知发生咩事````痴线```
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-31 20:43:

又認叻

刀無d好野益人嘅
咪講左咯.....
黑山[+1]@3.40
克羅地亞@2.05

另外,今晚洛杉磯銀河冇Beckham
放心捧FC多倫多
Originally posted by supreme12 at 2008-5-31 20:48:
我叼```有没人睇韩国个场```痴线```距入到2-0 ``我就没睇```点知之后睇下D比分```
被人追到2-2 ```唔知发生咩事````痴线```
呢啲波系冇野做+极度苦闷时先睇................
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-31 08:54 PM:

呢啲波系冇野做+极度苦闷时先睇................
PK韩国```我睇到直播2-0 个时```以为赢紧```因为约旦进攻好垃圾```
我就没再睇```转头林住查下比分```点知变左2-2 ```
点入2球我都唔知```头关已经断左```好PK ```
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-31 08:53 PM:

咪講左咯.....
黑山[+1]@3.40
克羅地亞@2.05

另外,今晚洛杉磯銀河冇Beckham
放心捧FC多倫多
更正update料~FC多倫多冇左7個正選:包括1件正選守門員、2件前鋒、2件中場、2件中堅~点捧

不如買大la,話哂銀河有當露暈

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-31 at 09:16 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-31 09:00 PM:

PK韩国```我睇到直播2-0 个时```...
打假ball!激死人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。