<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-5 18:51:

9膽........

我決定買3,5,9,12.........

隻如雷配鄭雨滇跑馬地全部上名
況且今晚會有雨,場地比較淋,有冷味
隻9號有雨地架
你唔係3,5,7,12咩
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-5 18:53:

你定買波定買馬嬴多?
唔嬴多
買馬好分過買波.....
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-5 18:57:

隻9號有雨地架
你唔係3,5,7,12咩
你9膽wo....我唔信韋達都要信下你既
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-5 18:59:

你9膽wo....我唔信韋達都要信下你既
你唔係唔低得我靚仔,成日同我打對台咩
點解忽然咁愛我啊

[ Last edited by 勇勇 on 2008-6-5 at 07:05 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-5 19:03:

你唔係唔低得我靚仔,成日同我打對台咩
點解忽然咁愛我啊

[ Last edited by 勇勇 on 2008-6-5 at 07:05 PM ]
仆剩丫....啱啱喺隔離出完R1隻好塑料,轉頭退出
第3場
3 京城孖寶
12 鬚刨至尊
我做莊~

波士頓塞爾特人 vs 洛杉磯湖人
半埸差距: 6分
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-5 21:26:
我做莊~

波士頓塞爾特人 vs 洛杉磯湖人
半埸差距: 6分
我唔想玩半埸...下面果炸...你是但選幾樣...我同你片.....
(下面全部係法定時間內...)

(1)Celtics贏 @1.70
Lakers贏 @2.20

(2)Celtics 讓-2.5 @1.85
Lakers受讓+2.5 @1.95   

(3)總分 >191.5 @1.90
總分 <191.5 @1.90

(4)能取得全場單一節最高得分
Celtics @1.70
Lakers @2.00

(5)最快取得20分
Celtics @1.75
Lakers @1.90

(6)Lakers全場得分
>94.5 @1.83
<94.5 @1.83
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
好似有人送分俾我駛咁

(3) 總分 <191.5 @1.90 +6分

(5)最快取得20分
Celtics @1.70 +3分

(6)Lakers全場得分
<94.5 @1.83 +4分

total: 13分 (ballack no.)
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-5 22:26:
好似有人送分俾我駛咁
...
咁依家係咪即係變左我做莊???
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。