<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-6-11 10:52 AM:
嗲 嗲 琴晚有没索到钱???
kobe,等我斯文d答你啦

尋晚on99,衰貪心!!買能左(-1spain)1舊水,覺得唔卵夠喉,
米買能多条希臘下盤2舊,曲去臭佳,俾人入卵左2粒,
笨七七收場

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-11 at 11:06 AM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-11 11:04 AM:

kobe,等我斯文d答你啦

...
我叼```俄罗斯都比人入4球```
我买左细```
今晚买咩???使唔使跟埋啊水水买```距4连胜窝```
湖人晤系好掂窝```大获啦```主场都赢唔到```
希望KOBE 第4节发威啊```

[ Last edited by supreme12 on 2008-6-11 at 11:10 AM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-6-11 11:09 AM:
我叼```俄罗斯都比人入4球```
我...
你唔係諗住追寶尾嘛
尋晚剩係睇好西班牙, 所以乜都冇買

我o既理想劇本係...
2:0
3:0
3:1
3:2 (以為可以奇蹟追平之際......)
4:2 (大穫全勝)
kobe!!今日仲洗諗,單w既買硬葡萄牙啦
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-11 11:13 AM:

你唔係諗住追寶尾嘛
尋晚剩...
克仔又認叻
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-11 11:14 AM:
kobe!!今日仲洗諗,單w既買硬葡萄牙啦
想撑埋瑞士```迟D决定```呢场你觉得点 `?
Originally posted by supreme12 at 11-6-2008 11:24:

Switzerland vs. Turkey

Absolutely Switzerland~
3 first-team players injured in Turkey, Emre and the two Center-back...

Too weak~~
Originally posted by supreme12 at 2008-6-11 11:24 AM:

瑞士唔錯,話哂主場,但土記刀唔差,55波乍,真係要揀呢場我揀和~蛋對蛋
Originally posted by supreme12 at 2008-6-11 11:24 AM:
我岩岩都想講依場
土耳其一個中堅傷出, 一個有傷, 安利又唔出得, 所以...

瑞士落飛買唔過, 落得多就要買土耳其添(首球就梗係nihat啦)
飛數冇乜變o既話我都會買瑞士
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-11 11:27 AM:
Switzerland vs. Turkey

Absolutely Switzerland~
3 first-team players injured in Turkey, Emre and the two Center-back...

Too weak~~
yahoo又痴左線喇, 轉左我phrase1 d球員
frei, klose, olic (subs: gomes, baros, larsson)
ballack, schweinsteiga, petric, modric (subs: kallstrom, kranjcar, korkmaz)
mellberg, corluka, grygera (sub: radoi)
lehmann (sub: pletikosa)

冇captain
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。