<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 19-6-2008 11:41:

波料出門....恕不退換
...
You're so lucky...............
Russia had more than 5 chances "1 on 1" facing keeper.........

Simply luck...........................
Originally posted by Duffy at 2008-6-19 11:08:
[center]救命耶  蕭大俠!
"王子的新衣" 3'25'' 打後的死聲很可怕....
[/center]
睇新聞好似話佢咁唱會唱到心口痛
Originally posted by kakeidevil at 19-6-2008 11:36:

投名狀!
CD Purchased
以下兩張相 係本台以高價收購

係可以幫助到我地解開卡key & 卡嫂之謎................

宜家 >>> 就等我地一齊追擊!!

428 x 640 PIXEL下載

300 x 436 PIXEL下載

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-19 11:44 AM:
以下兩張相 係本台以高價收購

...
點解會係球財度追擊ge??
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-19 11:30:

kakei肥叔並→唔係浪得虛...
琴日終於睇左變型俠醫.....
講古唔駁古....唔講犯駁位既係幾好睇

後尾研究綠先生果個博士滴左d血,我估應該有第3集.....

[ Last edited by kakeidevil on 2008-6-19 at 11:55 AM ]
Originally posted by akakak777 at 2008-6-19 11:50 AM:

點解會係球財度追擊ge??
嘩!!稀客~稀客
原黎係EF攝影大師,失覺哂

卡key係呢度老細,我地梗係想了解佢既私生活
Originally posted by Duffy at 2008-6-19 11:44:

CD Purchased
未買ar.....唔記得左.....
過兩日先~

你買左??
我已經dl哂聽哂啦~~~~

買碟係支持老jam
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-19 11:53 AM:

琴日終於睇左變型俠醫.....
所謂講古唔好駁古....唔講犯駁位既係幾好睇

後尾研究綠先生果個博士滴左d血,我估應該有第3集.....
係米好睇先,我冇介紹錯啩
Originally posted by kakeidevil at 19-6-2008 11:43:

睇新聞好似話佢咁唱會唱到心口痛
是哪裡的新聞說的?
飆高音、死聲會心口痛的嗎??
為何我從來沒聽說過的呢……

個人經驗也沒遇上過……
頂多是會有點熱,出汗罷…

I've tried this song this morning,
no pains exist....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。