<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-19 03:53 PM:

头先同高路斯lunch完,佢叫我今晚少少地捧下德国场
走果时又见到沙拉斯同森莫兰奴,佢地话智利系好野
收檔la森莫兰奴茅踢十世啦,米玩kobe

我有心水,妟d先出
Originally posted by kakeidevil at 19-6-2008 15:53:

头先同條德国妹lunch完,佢叫我今晚少少地蒲下德国夜场
走果时又见到智利肥龍骨精強,佢地话智利雞竇系好野

[ Last edited by Duffy on 2008-6-19 at 04:06 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 19-6-2008 15:56:

收檔la智利肥龍十世啦,米玩kobe

我有心水,妟d先出
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-19 03:53 PM:

头先同高路斯lunch完,佢叫我今晚少少地捧下德国场
走果时又见到沙拉斯同森莫兰奴,佢地话智利系好野
咁啱頭先食晏見到誠哥, 佢叫我可以趁低買d 貨, 不過八月前就要走啦
high tea時又見到四叔, 佢又叫我揸少少期指等升喎
Originally posted by 也妈嗲 at 2008-6-19 15:56:

收档la森莫兰奴茅踢十世啦,米玩kobe

我有心水,妟d先出
收档la我今次话同高路斯lunch系咪真lunch呀?!
上次够话vps打比我,咁vps系咪真系打比我呀?!
Originally posted by belibala at 19-6-2008 16:09:

咁啱頭先食晏見到誠隆, 佢叫我可以趁未老化溝d 鬼妹, 不過八月前就要飛啦
high tea時又見到四姑奶, 佢又叫我揸少少奶水出黎喎
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-19 04:10 PM:

收档la我今次话同高路斯lunch系咪真lunch呀?!
上次够话vps打比我,咁vps系咪真系打比我呀?!
你玩德国平手```
我呢度没得玩盘窝```
得主客和玩```
如果和左你没事```
Originally posted by kakeidevil at 19-6-2008 16:10:

收档la我今次话同德国妹激戰系咪真軍呀?!
上次够话王心凌打比我,咁王心凌系咪真系打比我呀?!
系呀!!

系呀!!

头先食lun完高路斯条lun,佢叫我今晚少少地插下德国佬忽忽
走果时又见到沙拉斯同森莫兰奴,佢地刀话正面中出利智個系
)(好d
卡key!!你係得既

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-19 at 04:25 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-6-19 16:16:

你玩德国平手```
我呢度没得玩盘窝```
得主客和玩```
如果和左你没事```
咁不如玩大
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。