<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
袋鼠0-1中国```有没人捧中国场```???
南韩0-0北韩```呢2队太多政治因素```多数都和```唔系1-1 就0-0
Originally posted by supreme12 at 2008-6-22 08:50 PM:
袋鼠0-1中国```有没人捧中国场```???
南韩0-0北韩```呢2队太多政治因素```多数都和```唔系1-1 就0-0
中国刀嬴得??放水居多!!
奥運ball 鬼到死 一場刀唔買
kobe今日有無心水
Originally posted by supreme12 at 2008-6-22 07:17 PM:
系啊```没网上户口啊```
林住今晚重插 DC UNITED ```去到关门```买唔到```
衰老KAKEI```下次比料比早D```
我都冇

其實所謂o既料, 都係較為有信心o既投注姐 (如果唔信假波o既話)

支持西班牙原因...
1. 意大利冇左四圍走o既加度素(想像下法國冇馬基列尼)同派路(轉守為攻o既重要球員), 就算頂上o既羅馬雙雄有番咁上下實力, 都因為戰術,技術,攻守o既關係要打後備, 所以實力點都有d削弱
2. 意大利隊晉級只因杜明尼治排陣+調動失宜, 及列貝利傷出; 既不是嬴質素, 亦不是嬴狀態, 亦沒有土耳其嬴波o既決心

不支持西班牙原因...
1. 教練迷信

支持德國原因...
1. 土耳其晉級過程並無遇上技術型球隊, 就算克羅地亞(較為技術型)o係第一場都知體力唔得; 但德國隊無論o係戰術同技術層面都比土耳其所勝對手為佳
2. 土耳其打o既係士氣波, 但入到四強對佢地黎講已經係超額完成; 除非佢地好似希臘咁無諗住嬴, 否則德國入倒波再壓住黎踢, 佢地一定冇機 (對捷克只有施治犯錯及尼赫治世界波, 依d野可一不可再)
3. 土耳其前中後籠各有一個主力停賽, 兩個後衛+中場安利+前鋒尼赫治傷出; 後防線4個傷3個, 前線2個傷晒, 最勁o個個艾天托o既傳送仲可以邊個接應? 得15個人出得, 一有人傷都唔知點算
4. 小豬狀態返晒黎, 上場無論入楔定罰球傳送都好獨到; 佢幫手攻, 芬寧斯出返黎幫手守, 波力克可以攻上d; 打雙前鋒o既話無論出馬力奧高美斯定普波斯基, 入波都唔係問題

"Nihat Kahveci is also set to miss the game with a thigh complaint, joining Servet Cetin, Tumer Metin and Emre Belozoglu on the treatment table.

Emre Gungor has already been ruled out of the tournament and goalkeeper Volkan Demirel will find out tomorrow if an appeal against his suspension has been successful.

The good news for Terim is midfielder Mehmet Aurelio returning from suspension.

ref: http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=549978&cc=4716"
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-22 08:54 PM:

中国刀嬴得??放水居多!!
奥運ball 鬼到死 一場刀唔買
kobe今日有無心水
中国应该2-0 ```郑智点球```入左```唔算```再射```出界```心理素质唔掂```不过总体来讲```中国呢场发挥比以往好得多```

心水???
西班牙VS 意大利 大波波
DC UNITED
我撑意大利```
我的爱队```
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-22 08:56 PM:
1. 意大利冇左四圍走o既加度素(想像下法國冇馬基列尼)同派路(轉守為攻o既重要球員), 就算頂上o既羅馬雙雄有番咁上下實力, 都因為戰術,技術,攻守o既關係要打後備, 所以實力點都有d削弱
2. 意大利隊晉級只因杜明尼治排陣+調動失宜, 及列貝利傷出; 既不是嬴質素, 亦不是嬴狀態, 亦沒有土耳其嬴波o既決心
力克你呢個論点我刀幾buy
最討厭個d咩幾十年未嬴過對方個d數據~

西班牙今屆大躍進,踢法機動!!
意大利就冇左以往既穩定,起碼冇左銀狐納比,鄧納拍埋差成皮
今晚撐西班牙小炒italy啦
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-22 09:17 PM:

力克你呢個論点我刀幾buy
...
我都係支持spain
意大利 [0] 2.11
半場和1.85
2:[email protected]
3:4 客其他@200.0

追大波膽
點解我load鬼咁慢既...
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-22 10:33 PM:
點解我load鬼咁慢既...
我都係,唔知做乜春嘢
我仲以為部機有問題諗住restart添
Originally posted by eqhigh at 2008-6-22 10:50 PM:

我都係,唔知做乜春嘢
我仲以為部機有問題諗住restart添
我又係.................係唔係system upgrade??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。