<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by belibala at 2008-6-23 11:58:

100K = 十萬咋喎
1000K = 一佰萬 = 1M
窮人唔識數學
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-23 11:55 AM:
又唔會跌多過1.4....又早d買?

你有100K會唔會攞黎買波??

主w係咁跌,咁睇好德國不如買主主@2.1/和主@3.8好過啦~~
尋日 1.5
今日 1.45
而家 1.42
仲唔係早d買著數d?
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-23 12:11:

尋日 1.5
今日 1.45
而家 1.42
仲唔係早d買著數d?
德國衰波黎既~
重飛多數走唔出....代表作:友誼賽...德國2-2白俄羅斯,我仲記得當時盤口係[-2/-2.5]
加上克羅地亞1:2,奧地利[+1.5]....全部跑唔出~~~~
係上場平手盤高水先出擊切低葡萄牙.....

呢場比我博都唔博1.42啦~~~~~
係都後日睇定d先買,而家睇往積利半場和,加上好分...
入得4強大家都差唔多料,要秤德國都唔係高好多啫~~~~
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-23 12:28 PM:

德國衰波黎既~
重飛...
姣有深度喎

係米係德國左唔少野
食飯,晏d俄post張飛講下波波,ok??

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-23 at 12:58 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-23 12:28 PM:
德國衰波黎既~
重飛...
你講o個d, 係因為強隊對弱隊, 人地"覺得"強隊會嬴, 所以先會落飛
但今次係因為有利好消息(如傷停大半隊+nihat傷出), 所以德國隊先落飛

至於你話入到四強差唔多料, 就唔認同喇
一隊波超標完成+冇半隊波, 攻又唔係守又唔係, 只好求失少幾球

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-23 at 01:21 PM ]
哎```DC UNITED 3-1 ```EARTHQUAKE ```
重插不成功```
好掺```
Originally posted by 艾力克 at 23-6-2008 11:19:

how did semak manage to get 30pts?
Semak is an all-round midfield,
so all of the following act scores are possible.

Shot on Target 3 points
Successful Cross 1 point
Winning a Foul 1 point
Winning a Corner 1 point
Blocked Shot 2 points
Pass Intercepted 1 point
Winning a Tackle 1 point  
Last-Man Saving Tackle 2 points

In fact, he did pretty well in that match.
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-23 12:55:

姣有深度喎

係米係德國左唔少野
食飯,晏d俄post張飛講下波波,ok??

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-23 at 12:58 PM ]
好有深洞呢?
就係上次買左德國......就轉運........買乜嬴乜!:win

凡事去得太盡,緣份定必早盡!
我想敗番場,獲利回套番少少!
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-23 01:50 PM:

Semak is ...
Win - 4pts
5FW - 5pts
1A - 4pts
5T - 5pts

1 Set-Piece goal - 3pts extra (max.21pts )

你排咩陣攞第一

睇左好多次arshavin d highlights, 都係坐低個人假身, 爆速就過
去arsenal好過去manu啦, 頂hleb or一齊飛都upgrade倒隊波
雖然係幾勁, 但都未至於要同球王級比
13-15m差唔多啦

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-23 at 03:07 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-23 02:11 PM:

好有深洞呢?
就係上次...
你推介左场保地花高```输0-1 ```
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。