<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-26 09:46:

啱啱4:1la
買左1舊德国拖利加2串1
你仲有和主喎~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-26 09:49:

咁快d補番個俄羅斯冠軍la 有4.6倍
德国尋晚表現真係
俄羅斯受讓平半好似得1.81....而家2.10
睇個勢仲有得回......搞乜呀????
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-26 10:24 AM:

你仲有和主喎~
和主一早買左.........10蚊乍,
但ball胆尋晚各買左20蚊3-0,3-1呢

最大得著係插左德国w1.42囉 .........................
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-26 10:26 AM:

俄羅斯受讓平半好似得1.81....而家2.10
睇個勢仲有得回......搞乜呀????
馬会一罐做法者 調整下d賠率 等人亂咁諗
或者引人追西佬呢

穩陣d 一陣等我收下风先 ~

或者你揾果乜鬼深水涉人妻盤下米知囉
Originally posted by jordi at 2008-6-26 10:03 AM:

買左德國半場主 X 俄羅斯半場主 , 1.95 X 4.20 搏唔到
jordi玩半場咁搏命仲要俄記半主添
不如晏d入黎再吹吹心水la
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-26 10:31:

和主一早買左.........10蚊乍,
但ball胆尋晚各買左20蚊3-0,3-1呢

最大得著係插左德国w1.42囉 .........................
即場德國輸緊1球有2.xx.......心旭但冇買到
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-26 09:37 AM:
打個和咋....琴晚冇交收過
都話睇個盤似一球上落啦
嬴倒多過一球o既話, 無理由轉個盤蝕高水俾你

冇睇倒場波, 真係嚇死左
土耳其入倒波, 仲要入兩球, 仲要反咁住黎打

嬴得290, 真係冇命(好危)

轉左captain klose做ballack

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-26 at 10:46 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-26 10:45:

都話睇個盤似一球上落啦
嬴倒多過...
我有拿姆
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-26 11:12 AM:
我有拿姆
依d係人都應該有啦

但captain揀得好, 變相可以打多一兩個球員嘛, ballack只係多4分
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-26 11:19:

依d係人都應該有啦

但captain揀得好, 變相可以打多一兩個球員嘛, ballack只係多4分
我咪一樣.....
嬴錢咪得咯
話之佢拎幾多分啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。