<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 常在床 at 2008-7-5 04:06 PM:

上次一別已經係1周之前,呢輪霉過霉菜
數日前我係jay ............  數日後我變L左伊麵 = =!!

今日有茅心水俾我度度?
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-5 04:13 PM:

數日前我係jay ............ ...
我有個朋友喺山西一個山洞入面做莊,由於拾9幾年前我幫佢擋過粒BB彈
佢當正我係救命恩人,又床哥前床哥後咁.....

為左報答我,喺拾9幾年後既今日佢專登走去搵左個電話撥個輪話
F4.........................

我話,,,下?....F4.....唱歌果4條謬利??
佢話:唔係呀,係.........蕉蕉蕉...............蕉........(我完全聽唔到佢噏乜春,好L嘈,應該打緊仗)...........咁我就等佢啦............................等....................等.......................等.....................等...............等..............等..........................等.............繼續等............繼續等................繼續等..................繼續等........................繼續等.......................等左我成個上晏,有車唔推都係度等.............突然有個呀婆聽電話,講d乜春我唔識聽...........之後有直昇機聲.....................跟手線都收埋!@#$%^&*(

睇黎兇多吉少...........

咁收左線之後我係咁唸....F4>F4>F4>F4>F4>F4>F4>F4>F4>F4>F4>...........

唸唸下終於比我唸通左
F4原來係

FC東京,FC大邱,FC愛媛,FC首爾....

我已經買左300000萬4串1
中左我會買架黑鷹去救佢
衷心歡迎常常去FC精神病院checkcheck
入番正題先~有冇人片???

我要FC東京客勝  ~4分
   磐田山葉主勝  ~4分

好荀盤 要玩就快牙 各位靚仔
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-5 04:59 PM:
入番正題先~有冇人片???
...
我玩我玩,我分多唔至在......吹咩
FC東京,FC大邱,FC愛媛,FC首爾

Originally posted by 常在床 at 2008-7-5 05:08 PM:

我玩我玩,我分多唔至在......吹咩
常兄玩1場定玩哂2埸

評分次數

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-5 05:13 PM:

常兄玩1場定玩哂2埸
常兄玩哂2埸

評分次數

Originally posted by 常在床 at 2008-7-5 05:16 PM:

常兄玩哂2埸
成交

常兄要左紅鑽主~4分
            鹿島客~4分

我要哂對面,和刀當我輸啦
合體~~~~常在床也媽嗲

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。