<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by infjlam at 2008-5-26 10:11 AM:
- Q" U" m7 H+ n& [  U
- B3 K; e! F4 H. c; J' |0 S: g因為我有鼻敏感,對煙有好大反應
( A* c+ o6 C/ W& E8 w
; A4 O! H5 ]. ?, `) M9 c果然是同道中的受困者。我的過敏程度可能比你還要命,現在我2-3個禮拜就要打一次針來增強自己的免疫系統。要不然,哦哦哦,那個恐怖了。過敏一發作,還比囉你命3000更恐怖,頭暈身熱,眼朦耳聾,四肢無力,狂打噴嚏,眼淚直流,鼻血又是。
Originally posted by infjlam at 2008-5-27 02:11:- h6 h0 a/ F- b% @, \* [  k7 w
以我個人來說,都係NO WAY,  Y% P6 U: G0 h9 t+ ]1 U
因為我有鼻敏感,對煙有好大反應) r/ g% ^$ q+ a9 {2 w" H
1 q0 c6 G3 U; \7 P% J  Z' Z2 D: S我都有嚴重鼻敏感...不過我一日至少食一包
Lee3,
$ H- j9 _$ u% c
* p9 m, ^! g4 E4 H你身體有咩事呀 ??
& ~$ `! S3 g, N/ a( @; }/ `7 ~" U咁嚴重 ??
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-27 03:39 PM:' K8 }- c8 c9 L2 ~+ f

+ S- X5 i% r1 T8 I: o. w2 n  [我都有嚴重鼻敏感...不過我一日至少食一包
+ L" f; c2 F( ^7 p8 y  w

$ r6 W, _% Y. W/ a) w我冇你咁強o麻
Originally posted by Lee3 at 2008-5-27 15:28:
) w" f/ ^9 X0 [1 `! \7 T果然是同道中的受困者。我的過敏程度可能比你還要命,現在我2-3個禮拜就要打一次針來增強自己的免疫系統。要不然,哦哦哦,那個恐怖了。過敏一發作,還比囉你命3000更恐怖,頭暈身熱,眼朦耳聾,四肢無力,狂打噴嚏,眼淚直流,鼻血又是。
# X3 e- `7 E+ ]眼朦耳聾,四肢無力,狂打噴嚏,眼淚直流,鼻血又是6 t. a. U& X- b3 m, p7 I
0 O8 D# Z/ _& E8 N5 D
<<<<<<呢幾項全中
Originally posted by Lee3 at 2008-5-27 03:28 PM:2 A! s, V! ]' R5 v2 B8 R
! w6 \& V) G+ N0 Q( K

7 ?5 o- }7 T  |  p. n' L/ d果然是同道中的受困者。我的過敏...
! ~4 v. v# G1 [4 K8 P0 {! Q

180 x 244 PIXEL下載

假設你唔食煙。。。3 q8 r- Q/ r8 Q/ Q; T
如果條女同你DO完野後。。。 6 O* J; z- v1 B: n' ~
條女就躺在床上享受“事後煙”。。。 ' \+ r' _8 D! h  [$ `8 ^+ a
對銷魂眼仲半閉口吐白雲。。。
* M+ w' M3 j6 F. A可憐既你就忙緊清理條JJ。。。 0 c9 _6 ?0 P- i; e0 R- E

# C+ B" l/ U- x% n- ^9 f條女燒完支煙就“擒”過你話要嘴你。。。
  F' G, l: ?0 x! N$ M4 e哇﹗成口煙味仲見到排泛黃既牙。。。
' {9 C; W. [8 G2 [& K3 w7 H& ^! W/ n- I7 \5 w) J
問你點頂﹖  
Originally posted by 小强 at 2008-5-27 16:21:
4 n  B& m% j% W2 r7 j假設你唔食煙。。。
0 I. t  O- H7 E$ m& y" ~9 Q$ K0 ^如果條女同你DO...
+ i6 Y, ]5 A$ k( I/ J, w我照鏡都頂得自己順啦
Originally posted by 小强 at 2008-5-27 04:21 PM:! {. g+ b8 @- f
假設你唔食煙。。。7 t% i4 s) b7 l- U0 B
如果條女同你DO完野後。。。
0 f' B  D, E( H2 p* |條女就躺在床上享受“事後煙”。。。 / t, a9 `1 M: o5 N1 r8 W/ D
對銷魂眼仲半閉口吐白雲。。。 % B2 o" f' n  k5 Q$ o  U
可憐既你就忙緊清理條JJ。。。
6 c! x4 `) I9 G9 j: ~7 v- W) P; q+ o& {# k
條女燒完支煙就“擒”過你話要嘴你。。。 0 f1 s% k  A9 `$ b) A" \
哇﹗成口煙味仲見到排泛黃既牙。。。
' y5 ~# O1 l5 y" A* b2 u$ W2 |7 x8 y6 r0 H( |8 g1 h. v
問你點頂﹖   
# d% f  L& l- t1 C' p( \
  Y9 Q+ K  k" O; l但假設兩個都食煙呢 ??
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-5-27 04:26 PM:  Y( n$ `8 n7 X' n4 {

7 |) C( l8 r9 c7 y$ s
; S6 a) [8 k! t8 U; h/ B7 x但假設兩個都食煙呢 ??
. l/ r+ X+ q% x& `8 C+ u# P7 d9 e/ b; U0 ^& K# x
臭(香)味相投 lor ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。