<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » WTF....又講四川地震....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-6-1 23:54:+ W: \( H! j% H

( I) W. Y9 k% F* @4 U7 S, k& s8 f  S- p
你呢 ?? 八婆
* ~0 U$ f6 P& w* y唔係我將一場批鬥化成你嘅棟篤笑,
/ O' R5 [* B+ c4 r& Z8 v! X你聽日响維基就俾人i開file.3 L! }5 Y% b' a: `

9 j9 Y' V/ w; U% O4 V5 ~) k# `. r6 ]唔好以為我幫你,只係唔想老毛預言成真,十年八年鬧一次文革.
$ t' m7 ^* H) k: d5 X; p) C7 Q% j
# _5 X) G/ i' D- x; A香港依家十天半月鬧一次文革.
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:03 AM:# t3 _7 t* Y3 e) O) {
5 r5 O5 L+ y' y# u3 c, j
唔係我將一場批鬥化成你嘅棟篤笑,  D5 }7 r8 u! K9 v% E1 p
你聽日响維基就俾人i開file.
& X9 _! m+ C, m1 [1 S
; j% k. S2 u  c9 I, q) H1 q唔好以為我幫你,只係唔想老毛預言成真,十年八年鬧一次文革.. V& O  M0 |. U+ ?8 P6 u/ X
8 I1 U! t  }9 W' Q. Z& c
香港依家十天半月鬧一次文革.
/ U5 N! o- \" `1 b' ]
& N* ^2 Y, a! F5 q6 a7 ]& l8 R
莫非你想開我嘅file ???% C( a' c, K) k$ r. ~( @* A
  V. b- K( e. Q: \' a( @0 F" P! s
再講,
# T3 @2 m$ R# z. \% t. ^0 |7 w1 @你除左同我嘈之外,幫過我d咩 ??" g! q( \' {5 K% C+ q
- a5 U) X) E- G* \% g' @
文革都係言論自由嘅一種...9 D+ s5 V6 N* M
只係激進d啫....$ `2 z4 n7 D; w+ y
你唔鐘意咪唔好出聲囉
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:06:* n6 r$ M& h; `- ?9 N

' a* u. S7 B$ G. l% d' R. h% b6 p+ M$ [2 D
莫非你想開我嘅file ???$ N+ G  }1 r" a% W' j/ b

E. X: v# X6 E. h...
7 S$ R$ [+ w% m$ K- D; ~+ y文革都係言論自由嘅一種???& ?( l" v0 E% E, ]0 z7 r' b8 Y
你..........2 {8 w( `1 d4 K4 b6 }4 Z
3 Y5 x: b7 Q3 a0 c8 T! y/ G
文革係只要思想不同,就會被揪出來凌辱其精神肉體,不當眾悔過會被私刑虐殺.7 J) u7 L8 X3 r3 z6 D
文革中死人無數,凶手亦無數,不過凶手已混在人群中,他們教出來的子孫就是今日你的同胞.
我想睇鏘鏗...
靚仔娛
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:12 AM:. z7 e5 b+ v" W+ V; z% d7 x
文革都係言論自由嘅一種???
  E; U) [% D% r: Y4 Z3 d你..........0 n3 x' }' W' N  X+ l+ p- _
6 m7 i  U7 m& [" u
文革係只要思想不同,就會被揪出來凌辱其精神肉體,不當眾悔過會被私刑虐殺.5 z  E1 n; M& ?8 }# y
文革中死人無數,凶手亦無數,不過凶手已混在人群中,他們教出來的子孫就是今日你的同胞. / e6 u4 Q7 p8 S1 F+ X

8 y% V' U; r+ r5 n5 U1 U6 E
4 }) X" B+ y  \8 F3 X+ A: R

5 n4 i; V' \8 ~$ B) Z; h6 m所以我咪話文革係激進嘅言論自由囉
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:16:2 D- K- g. ^: p- `5 _# A7 j

9 Z1 L4 Y! D- {5 a0 J2 Q8 R1 _' ?2 W* D2 D
所以我咪話文革係激進嘅言論自由囉
) U* T% J3 v; H5 p9 I文革係禁絕言論自由,清除異己嘅屠殺.
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 12:16 AM:; O. f& y1 E0 N
. L% S$ w% \7 c/ G+ y

1 e# k4 Q1 I2 n, A, j) C5 f所以我咪話文革係激進嘅言論自由囉
; [/ X1 `- w% U4 N, T" v  K1 t2 z
2 ]8 F8 x6 f$ x/ |2 ~: Q
; Z: d3 |3 `% v6 m! z早Dsleep la9 m" d- Q5 {5 J! E

, L. G1 b- G$ E# c% m( j( p% t  R( Y6 d2 E+ U
文革有言論自由?0 D2 f, _8 F1 Z+ M0 X( d
你咁講,! O7 E, ]) h; y8 g% `) G& V3 w! a
等於話杯咖啡入面,有幾片檸檬一樣咁搞笑
6 j& g& A/ z  o' w- f" E5 P, ?3 t- Y% S1 L" t8 T
我真係投晒降
起碼比人講得野呀...
" f* H9 f0 y, U你可以批鬥我,我都可以批鬥你 !!!
, M' f2 \* S" E. X( S% N: m: }/ b' B( O% t. C" l
雖然唔比人罵毛澤東,
7 l" q/ f8 ~8 I% a但最少比人支持毛澤東喎...." z. o% B- n: H5 r  Q+ F

! o! B2 L. d: y( }. z咁...咁都算係言論自由掛...; d* K$ B7 R. T& `* U( N
+ H  @8 N: v! i
p.s.自己都覺得自己講得牽強,不過無計,為左同QuiGonJinn嘈....死都要撐落去...
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:33:
9 f0 {( ~& s  p# ^起碼比人講得野呀...
  @$ M! ^! X' w% o/ y你可以批鬥我,...
* I9 X1 Z  v1 j
執返你把軟槍,返去練廿年都仲有機會~2 I4 Q! k; ]2 T
同我撐?!!
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:44 AM:
( ^& z! ]5 p& M! @0 c$ R, `4 ?
$ v0 t& O  P& U: m" Q, J, X執返你把軟槍,返去練廿年都仲有機會~
8 e# v# v7 n7 Y) \  H* K3 r# j. o7 A同我撐?!!
1 u: B/ s, q4 u8 C  |- l' w

6 L3 M! F4 ?, `, K/ m+ E係喎...你好似無槍咖喎- b" H# X* V9 ?" M
* c" F) R6 G1 r
送把比你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » WTF....又講四川地震....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。