<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位信唔信呢位索女28歲 ??
返回列表 回復 發帖

各位信唔信呢位索女28歲 ??

http://www.youtube.com/watch?v=mKpcN8Xkdq48 S) f/ j: e; Y' O
# s" M5 g! Y+ p, E* r; _" i
個女仔索嗎
+ w" [0 h3 @5 p我本身以為佢只得22,3歲,
9 G' U" g' m- A. i5 |% ?7 q3 J估唔到佢28歲
我是一隻來自南極的北極熊
搵個人應下我好喎
sry~
3 L* T- O5 g6 X! V我真係唔多鍾意佢....) G7 N# _; S2 v
特別佢粒八婆癦好難頂.....
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
Originally posted by jen01 at 2008-6-3 03:19:' c* @" z$ E- `, Z
搵個人應下我好喎
5 R4 h: P# C( K  J) d# r+ j* _- |" m& p
1 O4 \& L/ x" ]* x
! k' b# C. L. l9 X
Originally posted by SWK at 2008-6-3 03:41:
6 Y6 v7 ^, ~- Z( v* \6 i! B/ E
* [% ~& S/ x5 i; Q+ i0 z) n
5 ~, |& S3 E. `1 Q4 q+ ]6 V% E8 M5 y- K
( X% o! e* }) c" G3 m+ p
Originally posted by head at 2008-6-3 03:43 AM:
! O% O- \6 M. I' }  y* a1 U+ Y# ~/ l" S, |7 O
7 d5 D8 ^0 y7 {9 Y7 [) i+ A

6 @8 y# X* B) O/ ]8 J" B7 U& G/ o% C' R8 d& X+ D! c4 J
Originally posted by chrislovegill at 2008-6-3 03:23 AM:! z- s0 W9 F6 T; k: U# y
sry~$ f- [" @7 P2 g5 |, L0 ?* ^
我真係唔多鍾意佢....
8 k) [. n  _% M5 G特別佢粒八婆癦好難頂.....
0 M1 M/ c) C. p; U& k- l* y% E
! S# J- |' L' Y/ O6 }
八婆癦% L, L- F' }& |+ t
邊度呀
Originally posted by jen01 at 2008-6-3 04:17:
  y+ a3 W' r* V( S
. t# c6 ]) D& p4 o
; _8 J9 L: P3 F# }  C! l* R八婆癦
; W, h- U1 E; h9 q$ Y# X# a邊度呀
& J+ u) k  K8 l3 G8 m8 v' o5 G* R3 @$ T( i5 f3 T0 D' Q
咀角下
係呀 , e+好多都睇唔出架 , 少心下次會失身比熟女呀~~
如果可以同佢扑野,真係死都抵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位信唔信呢位索女28歲 ??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。