<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 《自拍》20080612【趙碩之、龔嘉欣、陳淑儀】@ 新世紀廣場
返回列表 回復 發帖
呢排重乜吓吓用咁高ISO?????
壞咗閃燈呀????

評分次數

Originally posted by 小小康 at 2008-6-12 11:04 PM:
壞咗閃燈呀????
慳電
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by 小小康 at 2008-6-12 11:04 PM:
壞咗閃燈呀????
孖2哥環保ar 順便連拍  
Originally posted by 小小康 at 2008-6-12 23:04:
壞咗閃燈呀????
高 ISO 喺 D3 既強項泥      
Originally posted by BeachBoy at 2008-6-12 23:11:

慳電
DIY 電箱大把電     

[ Last edited by 2210777 on 2008-6-12 at 11:18 PM ]
https://ibb.co/XLHS56r
Originally posted by akakak777 at 2008-6-12 11:15 PM:

孖2哥環保ar 順便連拍  
乜你咁都知 ....
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by 2210777 at 2008-6-12 23:16:
高 ISO 喺 D3 既強項泥      

以後唔駛帶閃啦
頭先我影得幾張咁大把, 至吹漲就係見唔到翠翠姐, 不過我就好鍾意陳淑儀, 以前向漫畫節見過佢.

[ Last edited by 藍熊 on 2008-6-12 at 11:23 PM ]
Originally posted by 小小康 at 2008-6-12 11:19 PM:

以後唔駛帶閃啦
打爛支閃先,咪以後唔駛帶
打9肥堡 大聯盟
之之個新髮型唔係根得...成個亞sa......噤樣
Originally posted by BeachBoy at 2008-6-12 23:24:

打爛支閃先,咪以後唔駛帶

補幾張離台幾拾呎爛相      

http://static1.filefront.com/images/personal/k/k81038021/121231/cuqieikqlt.jpg

[ Last edited by 2210777 on 2008-6-13 at 12:07 AM ]

1274 x 1915 PIXEL下載

https://ibb.co/XLHS56r
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 《自拍》20080612【趙碩之、龔嘉欣、陳淑儀】@ 新世紀廣場

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。