<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊icon番黎啦 !!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 23:16:9 ^: a2 E7 a/ S" V5 a' V$ q4 K
2 _$ @9 E1 ]+ h: f1 `
( c# H( \* K! ^0 Z5 T! J
不是早前已幹掉了一次嗎
6 \/ i2 Z$ @" v3 k8 n5 H
6 c0 a  D: F8 O; B0 ]& F! x3 ?: a+ Q. H% U7 f
呢隻無我份咖......
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 11:34 PM:; N4 S; T/ H* f0 S/ ?8 ]2 E8 z: F
不喜歡那個,看看這個
9 T% D7 z# F: r& K* j& v4 b% S9 x  D1 x( Y' r" ]# j% b9 S
隻細雀熊係米屎忽好痕 ..................
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 11:16 PM:8 t1 E# q- r- l$ u6 |

, ^# K: i- N, G- s5 S2 z( h9 i, M
不是早前已幹掉了一次嗎
8 h; J) w( |$ j0 I2 Q$ `- ^$ W/ M9 q3 J% \- c, W. ]! ^
咁呢張隻熊仔係米驗緊隻眼牙 ............... 屁眼
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 11:49 PM:
% z" X! G0 s$ t5 w1 o" `2 Q6 \7 s! T; b' u" U# o

' o; r7 ]' T8 d% R* E咁呢張隻熊仔係米驗緊隻眼牙 ............... 屁眼
' c0 Q. Q) G! ~6 R) M, t
0 Q2 s# D% P" A  D/ h& g
也媽嗲~~~~~
睇黎你又好快會再死過 XD
Originally posted by playbr2 at 2008-6-25 23:34:
' C) c) [' \7 ]& I1 U) X. c* w  h算把喇~ 同你辯論根本沒完沒了... 你d技巧太多喇 , 屈哂機添啦! 簡直係坦克橫行 , 我地ed文人雅士都被你亂『車車車』至 盲人啞士 ; 同你辯論有如進入黑洞 , 唔好話其他人 , 就連你自己都迷失世界 , 開始脫離現實 , 沉緬於自己的想像與解釋中 , 更對任何阻擾你內心世界及個人見解的人採取極端的丶激進的 , 企圖去搧動、腐蝕別人 . 憤世嫉俗且好辯 , 這正是第五型人的特徵
3 V4 I. L/ b5 U( J: v2 ^" G, Y又學埋無的放矢.0 d" }1 U& S2 r4 W
& {3 w1 V" u/ c5 k3 W& ?
你不也是五形人嗎?呢幾句評語用在妳身一樣貼切,不過妳是次貨,總辯不過我
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-25 21:57:
4 F- P0 M  W0 l) p0 L4 I
% x# Z- N8 U: }0 D
. M+ s" n1 _- r" X
: Z; p3 ~+ Y2 U! P% T$ p: C呢吓就靠你地喇~
4 j1 I- G2 }  V  A
你咁跣啲版友嘅你係佢再生父母bor~養不教父之過
Originally posted by QuiGonJinn at  12:53 AM:
6 ?" N* K6 u, x1 ~4 h- a2 X; E3 [; X7 |
又學埋無的放矢.
5 K/ }/ S# b; B4 B& X
: Z& y1 p. h& c你不也是五形人嗎?呢幾句評語用在妳身一樣貼切,不過妳是次貨,總辯不過我
* n; I& _+ o. ^

* t6 H( i- {: C偶何時成了第五形人 你別再想去搧動任何人 and 腐蝕別人(我)了 , 反回現實吧! 別幻想太多& r( U8 y6 ?! C8 O
( U5 V& r0 T0 k$ V$ o0 E* D
[ Last edited by playbr2 on 2008-6-26 at 01:04 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-25 08:57 AM:% ~5 M* f* X% Z$ C' d
( ]' E8 D% @  t6 Z; I6 x8 ?) s, ^
你咁跣啲版友嘅你係佢再生父母bor~養不教父之過
$ @6 ?! \# s# d, P& I* r+ H
/ n( U* _% u( Q7 Y
什麽父母?頂多是耶穌而已, resurrection only,而耶穌也頂多是聖子,排行第二。
Originally posted by playbr2 at 2008-6-26 01:02:. T2 m( o4 i/ y; L4 G
4 w# p% `  T3 c
" v6 ]" u9 S' |% `' @; ^! S, N
偶何時成了第五形人別再去搧動任何人 and 腐蝕別人(我)了 , 反回現實吧! 別幻想太多7 ]& }% e6 F# R
2 t" j% v" L- C  k; Y, ~9 W: j8 {) s
[ Last edited by playbr2 on 2008-6-26 at 01:04 AM ]
( f8 Z- W* ]. Y6 N  m9 j* n  R3 C- K
我不想的,我只是做.
: A2 L7 q% O) a4 e- a3 u+ d5 s7 p3 m. V9 @
那即是可以腐蝕任何人?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊icon番黎啦 !!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。