<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by homan173 at 2006-8-7 06:03 PM:

1:自拍的
2:不是色情,沒有性器官和露點~~
3:佢有警告的
Originally posted by homan173 at 2006-8-7 18:03:

1:自拍的
2:不是色情,沒有性器官和露點~~
真係你自拍?....定自己上傳?...........
靚仔BOYBOY 可以幫我把

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=123134&fpage=1

#6樓最尾

下集預告:

第(4)章: 小琪表妹

改做明思表妹嗎???

E個名係我作緊既時候穾然稔到的,

因為我吾想我D色文,同其他既色文都係千篇一律用什麼小玲,小欣,小琪.....

我亦稔到幾個新款名,遲D就出場,有興趣支持下

THX ~~~~~靚仔BOYBOY :

[ Last edited by playbr2 on 2006-8-7 at 08:29 PM ]
Originally posted by playbr2 at 2006-8-7 20:27:
靚仔BOYBOY 可以幫我把

[u...
done~

繼續努力啦,小弟一定支持~
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-7 08:13 PM:

真係你自拍?....定自己上傳?...........
是她們自拍 我上傳上來給大家的~
BOYDWAN版主
我有個問題想問
要多少分先可以下載2套短片 6m一個短片 想下載2個 12m到 要幾多分先得~~
Originally posted by homan173 at 2006-8-7 21:10:
BOYDWAN版主
我有個問題想問
要多少分先可以下載2套短片 6m一個短片 想下載2個 12m到 要幾多分先得~~
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=67282&fpage=1

2005年7月1日 後加入之新會員每日免費下載額 對照表如下:

0分會員, 1mb基本下載,  共1mb, 下載大相大約 5張.

30分會員, 1mb基本下載, 1.5mb積分下載 共2.5mb, 下載大相大約 12張.

100分會員, 1mb基本下載, 5mb積分下載 共6mb, 下載大相大約 30張.(<--- 分開2日可以下載12mb既片)

300分會員, 1mb基本下載, 15mb積分下載 共16mb, 下載大相大約 80張. (<--- 1日就可以下載12mb既片)
本人十分後悔開"清揚的動物園"呢個post比D假道學,契弟,賤種觀賞我及家人既寵物,簡直是抵毀左佢地,剷左佢吧la,please
靚仔BOYBOY ,我篇野有錯字又改吾到

如果你有機去睇  9#樓  先改啦,如果吾得閒就算啦........

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=123134&fpage=1

有兩個:

1.表妹着著質背心仔同短裙出黎

2.因為件質小背心已經索哂D汽水

如果太麻煩,有機去睇先改啦,吾緊要既

反複較對都有漏眼......只怪我心急,連寫左幾晚,变左金精

吾麻煩你啦,靚仔BOYBOY
你仲漏左一句呀
3. 所以一經拉扯之後…..那汽水濺到表妹的純質小背心和我的短褲上,

全部同你改哂喇 (仲+埋分添~ )
繼續努力~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。