<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 有d敏感問題想問下d男仔.......
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2008-8-10 04:27 AM 發表:
唔係啊,我次次都睇到爸爸先問人,之後個個人有需要相既就再出相
佢對人5對事
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
原帖由 mhkk 於 2008-8-10 04:33 AM 發表:

佢對人5對事
趁我 bathing 講我壞話

我都唔知幾 L 咁愛鍚你個 fd head 妺
各位版主傾左成晚~通頂既恆心令小弟對你地既仰慕有如滔滔江水綿綿不絕
           答返個問題先~
        其實對住索女扯旗係正常既~但扯太耐又無地方發洩先係男人最痛
        所以要響最短時間內分散自己注意力~
        不過絕對唔建議用幻想如花呢類型女子分散注意力~因為可能會杜至陽萎.......

評分次數

• ckyckk

it is just human's nature
nth special
食色性也
係本能反應
打個比預
你見到o的食物賣相好好,好香
你會有肚餓,想食野gei衝動
如果一個人完全無o左食野gei衝動
會係一個病叫厭食症

相對
見到人著得性感會有生理反應都係一樣
無得控制

食慾係為o左生存
性慾係為o左傳宗接代

你問之後會點?
當然每個人答案都會唔一樣
但係最普遍係
等一陣回覆正常lor

你問又咩影響?
當然無啦
如果有味好唔得閒

原帖由 sweetsweet 於 2008-8-10 02:43 AM 發表:
我睇呢度d板呢

咩原來個女仔著短裙,短褲 (當然個女ok,)就可以令你有性慾?點解?
咩情況下會有? 見到就有? 定望得耐對得耐先有?
有性慾就一定會扯?

我想知道,
如果個女仔著短裙,短褲,又令你有性慾,咁你會點?
人 ...
樓主個名好甜
我又答,我又答
車,有腳腳睇男人哽係會有野諗啦
所以點都唔俾自己囡囡著超短裙/褲呀
短短地都ok,超短果D真係驚驚嫁
我自己就覺得第一眼望最重要,當然靚既話會望多幾眼既
望得耐咁咸濕?唔得

有性慾就一定會扯?<<<<<<<<<睇程度
試過一次見到把又靚又長又直既頭髮
果刻好有性慾
只有我對個女仔有好感
而之後她有極為性感的動作
先會咁...
受過訓練...無咁易ge~
原帖由 ckyckk 於 2008-8-10 05:00 AM 發表:

趁我 bathing 講我壞話

我都唔知幾 L 咁愛鍚你個 fd head 妺呀
阿爺是咪學左Kulu Kulu 魔法陣個呀爺咁扮女人.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 有d敏感問題想問下d男仔.......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。