<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。
返回列表 回復 發帖

D電車男好唔掂。。

今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
* D" G7 [3 |9 [. o% r3 q6 _% m7 V9 l9 b
同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感1 w- I. I# _* k! O) I! j, o

8 r5 s. F4 F1 A7 A! W' [) L那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男: E, H2 ~" f7 V/ u5 l4 N6 z
6 F0 Q, @* c3 p) r
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖”
# ~, ~: b0 ^  Q( T6 w: J) P' I( _$ E' C2 n3 |+ o/ \. [6 l- d$ Q
電車男﹕ “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”' p, l5 j& L3 N$ B% G- n5 b
8 `: g6 Z. a3 h: m
女士﹕ “sorry, 唔該你專重D”
) d* G7 d4 y; M$ P
) J8 p- r6 Y. l6 D) X8 R& g我雖然趕時間約左意大利大客見面﹐ 但我真係睇唔過眼便就過來 “你話邊個係港女﹖”4 {2 ]! u$ @- o9 m
! H# Z) A! [+ e, T
電車男見到我有D驚﹐ 因為我比較高大
, B" b/ j3 ?$ ?( L, V1 Z3 I9 ^. a& F; E# x+ p4 [
我話﹕ “唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
" }- E( {& w  x7 u7 x# B& F. s
: m3 _8 n/ L. ~3 d) C電車男﹕ ”sorry lor."﹐ 之後走左
3 C, g! P$ g! K# X# V
7 a: {; C# E% g1 ?, U. k- [4 G* g* W* S; b  {5 N: s
D電車男正一懦夫﹗﹗﹗ 又無聊﹐ 學人色心又起﹗﹗﹗4 ]% w' Q  A2 o, t0 E$ q

8 G2 _: M$ ?( R/ z無鬼用﹗

評分次數

我唔明點解望下唔得...
; V3 f, P/ ]4 ~; l/ p' i% }/ h% S% p  |: A, S+ |/ W
不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif& ?8 D1 k, b2 R0 S( q9 i0 ]
今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
) Y; W) w8 e; I. ~) j
' z2 h- u3 |* p: p+ `% U6 {同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感& Y* f9 F8 X0 q& y

9 U: ]- Y$ q4 f# L那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男1 D) R5 E# H( e+ `
2 y/ u+ U  O5 r+ S, C
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
英雄你真係好掂呀
原帖由 joeydick 於 2009-6-25 10:45 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif$ h8 h" H" J1 o* f+ I
我唔明點解望下唔得...
0 H6 J$ V, M. T; S* `& K. Q( O, k  b" i
不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
上腦囉果條友仔
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:52 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif1 }8 b& i2 J# z7 i5 V( c5 y
英雄你真係好掂呀
* D9 ~: O4 C* H+ X3 c9 N. I
/ z  y4 m) H3 ~# e2 Q
多謝你支持, thanks so much
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:53 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
/ G5 o3 k- I. }3 x+ l1 z% P; [
; P/ i  t# _- z3 l  m) E$ O& D% S2 z/ [* i, S2 L
多謝你支持, thanks so much
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”9 ~( w( u/ {- u+ m
重點所在~
# k( L4 p/ y2 h% a  o( v果位女士咪嚇窒?
& U# S2 K5 t8 [6 W- }+ o佢無諗過有件型男咁型掛
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:55 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif$ v: n; Q% h. M1 v6 R; t- o" J
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”" P& @! d0 O: i! q) |1 o  e
重點所在~* a$ Q* s* \5 L2 V
果位女士咪嚇窒?
( R7 y7 C% B- K% v" N' ~# L佢無諗過有件型男咁型掛
) F/ h! J1 I% ~
7 H$ U+ }* Y5 T5 F0 Y  y, T我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:58 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif: M, P5 l: X/ D5 z& m

) o: H/ M$ S% i. D1 c0 Q
# J. h, c% X6 `6 V我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
我當然知啦~
9 ~0 E8 E6 D) X4 _' U俾著我見到,我都會做番一樣既野~
! L8 t: W4 z; {7 w" h4 F但你既演譯真係幾精彩
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
! D0 s- O4 c* K5 P4 q今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
' U% a5 K) a! m
7 _) F& V" k" i  z. }  a  F同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感
/ c  f, J/ l: d( ~3 H$ R! [: Q# c+ R& `) i2 X- |1 Y2 x
那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男& |+ x+ C4 b/ ~& d7 C* @5 S

- h( j6 v9 u/ {8 Y但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
0 T2 n4 _: A7 A% p! `" `

- a& ~" e$ [6 V$ a6 E# x3 J 好坦白講我覺得您呢段似寫古仔多的 ,但我希望這是真人真事 ,如果是真事您也是漁人得利好明顯閣下一直望着那位女士
君不須防人不肖,眼前鬼卒皆為妖;
秦王徒把長城築,禍去禍來因自招
個句: “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”
7 L1 T' W9 ^7 Z$ N' }. F1 U, I0 q...如果對住 明顯行為係姣既   講都算
' x/ t' q7 B7 ]無啦啦對著d少布少少既女仔講     非常反感
* {7 ?: M7 v& o8 T點解依家香港d男仔咁~"~   
+ D7 S0 P5 ]" Y+ u8 [就係呢d人  搞到人地對我地香港男仔既印象冇晒...

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。