<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯簽下迪奧夫
返回列表 回復 發帖

曼聯簽下迪奧夫

United have signed Mame Biram Diouf
By Daniel Pinheiro Harbo and Wegard Bakkehaug 17.07.2009 kl. 09:32 Kilde: VG NETT

(VG Nett) Manchester United have bought Molde player Mame Biram Diouf.

Shock transition is confirmed in Molde's homepage. Diouf will conduct amedical check at Manchester United next week. The tip joins the club inJanuary. Until that time he will be in Molde FK in loans.

Will not name the player

On Manchester United's website says that the club has secured aNorwegian stjerneskudd, who need a work permit before he can representthe red. The club will not name the player on their homepages.

- We have not announced the agreement yet, so will hold the preliminary for ourselves, "says managing director David Gill.

等埋工作證, 下個禮拜過埋體測, 下年一月就會加盟.
佢係上個禮拜開波9分鐘已經個人入三粒, 27分鐘入到第四粒

搞咩野啊 費SIR
佢1把年幾,有咩野用途啊
上季佢正選都冇喎
Mame Biram Diouf - Striker

Born: 16 December 1987, Senegal

Record at Molde F.K. (Norway)
2009 - 21 games, 17 goals (so far)
2008 - 29 games, 11 goals
2007 - 23 games, 10 goals

Image by Per Tormod Nilsen

87年...一把年紀??
原帖由 nbn 於 2009-7-17 07:58 PM 發表
搞咩野啊 費SIR
佢1把年幾,有咩野用途啊
上季佢正選都冇喎
哈哈
並唔係大家比較熟悉果位Diouf呀
雖然都係塞內加爾球員,不過只係21歲,效力挪威球隊莫迪
相信唔係咩大收購黎既,好似文路祖咁啦,如果之後2,3年都冇野睇,都唔會留得耐咖啦

同埋依位球員出年應該唔會咁快係曼聯出現住
事關收購完畢曼聯已經將佢借番莫迪,遲d先會正式過黎咖

原帖由 brian213213 於 2009-7-17 08:06 PM 發表

Born: 16 December 1987, Senegal

2009 - 21 games, 17 goals (so far)

Image by Per Tormod N ...
哈哈 唔關nbn事既
我諗好多人都唔認識依位人兄,比括我在內,第一眼都諗住02年帶領塞內加爾一鳴驚人果位迪奧夫(El Hadji  Diouf )
佢之後打過利記,而家轉左幾次當家之後就打緊布力般,愈黎愈沉咯~
依一位就28,9歲啦,雖然唔算一把年紀,但都唔後生,曼聯買佢我真係驚咯~
原帖由 brian213213 於 2009-7-17 08:06 PM 發表

Image by Per Tormod N ...

原帖由 nbn 於 2009-7-17 09:16 PM 發表

1個前鋒計.......20到尾仲唔叫老
你好正WOR, 1987年出世依家最多22歲
咁多算係20到尾
咁真係冇咩前鋒後生了
原帖由 eqhigh 於 2009-7-17 08:12 PM 發表

哈哈 唔關nbn事既
我諗好多人都唔認識依位人兄,比括我在內,第一眼都諗住02年帶領塞內加爾一鳴驚人果位迪奧夫(El Hadji  Diouf )
佢之後打過利記,而家轉左幾次當家之後就打緊布力般,愈黎愈沉咯~
依一位就28, ...
哈哈~~神兄
我以為係果個添

原帖由 fderek 於 2009-7-17 09:24 PM 發表

你好正WOR, 1987年出世依家最多22歲
咁多算係20到尾
咁真係冇咩前鋒後生了
師兄 我以為係 布力般 前鋒

原帖由 nbn 於 2009-7-17 09:29 PM 發表
師兄 我以為係 布力般 前鋒
唔緊要, 我齌睇標題個時都以為係
仲以為佢簽完奧雲之後癲左亂咁簽前鋒- -
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯簽下迪奧夫

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。