<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 街頭/產品推廣攝影活動報料
返回列表 回復 發帖
wtc more 世貿中心

想喺11月10號(星期六)參加匯集靚女嘅「Yokohama Cinderella Party」?
可以欣賞日本名模嘅fashion show, 現場仲會有嘢食同埋有攤位遊戲玩添! 快啲入嚟攞走入場券啦!
http://www.facebook.com/wtcmore.page/app_506053819414307

活動: 閃爍尖東邁進30年亮燈儀式
日期: 08/11/2012 (星期四)
時間: 晚上6時30分
地點: 九龍尖東麼地道公園
嘉賓:佘詩曼、Kellyjackie、唐泳妮、陳康健

等我愛你

等我愛你 Love In Time

特別消息 : 等我愛你 將於7/11晚上 09:15 在九龍圓方The Grand Cinema舉行首映禮
等我愛你 Love In Time Bosco Wong 鄧麗欣 Stephy Tang 火火 太陽娛樂文化 Sun Entertainment Culture Ltd
負けないで もうすこし 
  最後まで走りぬけて
Alex Lam 林德信 即將推出首張同名EP+DVD 【ALEX LAM 林德信】!! 新碟預購現已開始 , 凡預購【ALEX LAM 林德信-最新EP+DVD】保留購買收據, 即可參加11月18日下午4:00 pm 於廣視 旺角分店 (西洋菜街南69號地下) 舉行之即影即有影相會(數量有限,額滿即止), 與Alex見面影相!! 立即行動!!!
「樂‧動屯門」屯門沙灘節2012
http://www.metroradio.com.hk/campaign/997/TuenMunBeach/

850 x 1275 PIXEL下載

亚洲电视官方微博
亚洲会第一次于市中心举行大型活动,数百位会员、艺人、粉丝与市民零距离交流!亚洲电视将全程直播,欢迎市民参与!《关注香港未来》于11月11日(星期日)下午4:00于政府总部广场举行,本港台、亚洲台将同步直播!
今個星期六(Nov 10)下午3:00-4:00,我哋會喺銅鑼灣東角道行人專用區舉行「渣打藝趣嘉年華2012」街頭預演,到時仲有巨型木偶同大家見面,一齊嚟同我哋嘅藝趣人員影靚相,tag去Instagram專頁(@artsinthepark)分享下啦!
今個星期日下午2點半,台慶劇《大太監》主要演員米雪、邵美琪、黃浩然、胡定欣、唐詩詠、梁烈唯、陳國邦、曹永廉、蕭正楠等將會來到Mikiki出席《大太監》之「奴才唔易做」活動!大家記得來睇啦!
星期一(12/11)下午3時, #陳奕迅#、#黃淑儀#、#曾江#、@林建明VL 、#阮兆輝# 等一眾藝人將會來到#荷里活廣場# 出席「歲月.港台」《獅子山下》四十年啓動禮,大家記當日早點來霸頭位呀!! @陳奕迅所長 @陈奕迅全球粉丝会
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 街頭/產品推廣攝影活動報料

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。