<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!
返回列表 回復 發帖
1 A1 y7 e9 r& }1 n9 b咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
2 N7 ~' C$ F1 ?- i5 R
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...
1 E5 R/ P  x" ]1 I* G% M見你咁可憐,做乜仲要打你?
( a. x# l0 p4 G+ J% E
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...( n1 ?7 q# K1 r3 |5 y! q
見你咁可憐,做乜仲要打你?
8 }# Z7 g  R/ E  }& Jinfjlam 發表於 2009-10-14 08:08 PM
$ D& r5 Z) l" b' j4 {
銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
' F1 f8 m$ e, R! h$ w- H銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩5 k+ f/ j. c9 i5 r5 W
e_e 發表於 2009-10-14 08:50 PM
. ^3 _. i' |" K+ N- G' C% a' {$ v! ?# A3 I/ q/ u1 ?
唔好教壞細路,係銀樣...
9 I& U3 c. x' K" b1 A" d諗樣快D去釀酒
4 k- g+ c  p5 ~% _4 K5 C. g
8 u/ s$ I& X; a7 F8 J& A0 S7 J7 l唔好教壞細路,係銀樣.../ }1 t4 k& Q; n0 G/ d( n" `' S
諗樣快D去釀酒
2 e; s+ ~! S2 w, w# Y( x  S4 t9 o- ]/ Finfjlam 發表於 2009-10-14 09:04 PM
8 v5 [2 V% y3 v% A( t- |/ T打人係唔岩 , 但F人岩咩???% V4 n' F) y8 Q" }4 C' d% Z0 O
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
# f% x# ]; t) ?. m' g' f
打人係唔岩 , 但F人岩咩???, r5 ^; u8 U" X. |8 }/ p
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???  J  ~( p6 n" _# f, c/ ]. \
e_e 發表於 2009-10-14 09:41 PM
+ a( `, ~0 w) T4 [0 S4 t/ r! p' q# |$ w, U# N3 t6 o2 W0 n/ j
邏輯有問題...
% E! W# x; h1 D" _+ u* c人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,3 s/ ], T- Z# t9 [0 x
做乜郁手打人?! t* v3 E4 b# N( `( G
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)/ T% R" G& t  a
7 w$ j3 k8 [$ Y& i- S. z
由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,
4 R5 s0 |3 R! L大打出手,雙方都有唔啱!
4 F4 u( u2 N$ v4 Y
$ B, m2 O* I: D3 i, z  j3 t$ q但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,
3 ^9 A. A& _2 T- V# y$ }若佢之前唔霸兩個坐位,根本唔駛嘈,更打唔成交!
3 U" z& ]* c  Y/ }( b" T
# i/ L( t4 I' W$ s% ]: y邏輯有問題...* i" M% \+ w6 |( {6 s/ o# c* d, {
人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,5 K& y' t  `+ B  \+ Y" Q2 r/ e
做乜郁手打人?
) V/ ]6 q9 X* j0 F8 u只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
6 i% `, w  `. z4 Z$ j* N+ l/ A- f4 U0 R7 ?) b/ i5 Q; R3 w
由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,
7 c- r1 U; J( w3 k3 t大打出手,雙方都有唔啱!& Q3 \/ n% q/ P; d7 A9 g/ l' Q7 ]# |
  ~6 u+ @& ^8 R  }# h  t: k8 }1 I) \
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在 ...8 A, R4 J- ^* t1 a% s
infjlam 發表於 2009-10-14 09:54 PM
霸位果part我真係見唔到喎 ...
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
霸位果part我真係見唔到喎 ...
6 L6 `" X5 X1 j) ~5 H" Ae_e 發表於 2009-10-14 11:13 PM
) q8 X+ }) y& N; [) i- c0 C0 R

+ _) v$ d! P4 O, K$ r& b) l
- ]8 h7 ^2 c8 K" Z' t* B2 E
6 v+ q1 r3 ?% O& V  m5 M2 K$ t) E, N唔識聽,唯有睇有字幕版本
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
( A* x$ C$ S" u0 F/ w# Rcamus001 發表於 2009-10-14 11:17 PM
* B' [! X1 J# ~6 z* a% P2 l又一條狹隘既民族主義走狗 , 見人好打就拜 , 一定係條捉雞都無力既打壞後生 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。