<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番
3 |* b. N. }1 v1 R勇勇 發表於 2009-10-30 01:55 AM
* V& V  i$ t9 ?$ g- Z4 @$ P4 @
# j- f7 C! A' o, Q. \# x$ Y
噚日睇完你呢個post,我又走去打一陣,' @3 |* ]9 ^) G: c- _6 B9 @
第一舖..我食,跟住我下家連續自摸2局,我又出沖一局出佢,- W# x. _$ i* k6 ?
跟手第四舖...佢又自模...就係咁...我比佢爆我廠
- Q. ?( T1 q3 G2 p2 T1 G8 o, J8 f隻野要下載 & w# |: @% j8 M8 F
仲諗緊裝唔裝 2 m2 h" ~  \3 n8 D  I, i
紅字你明拉& m! k9 l: F& E% M4 i: y6 O
mnbvc 發表於 2009-10-30 03:41 PM
隻game唔洗下載喎
2 N0 [! I8 C* }" I8 q
( o/ D3 y! V# W# d* N: i* y: L8 @噚日睇完你呢個post,我又走去打一陣,
: v0 u+ t) H, V7 a第一舖..我食,跟住我下家連續自摸2局,我又出沖一局出佢,# v" A# b  w; C4 h6 s
跟手第四舖...佢又自模...就係咁...我比佢爆我廠1 B9 R6 c0 q' F
費事高 發表於 2009-10-30 06:44 PM
你發唔發覺好鬼多自摸..........(係人地) / C7 p; c  N6 S& L- [
一條友食開就不停食落去
) _' A/ g3 F( o5 `/ R仲有.......我覺得系統見到香港ip就會恰,不停咁輸
有, 麻雀 and 大老二
' H# }$ x- O4 h, r) x, _CAT8833 發表於 2009-10-30 10:51 AM
你高性大名啊
搵笨既....揪水揪成15%
1 t( a3 j  p! M4 B9 z: d0 o最搵錢咪間game 公司
係咪godgame.com
搵笨既....揪水揪成15%, h- c  a! n# V: h7 K0 j
最搵錢咪間game 公司
+ b; w, o7 _( {) [- ]chunchunchun 發表於 2009-10-30 08:23 PM
講得好岩,最pk就係抽水太狼,希望宜家多左人玩,佢地會減低d水位啦
係咪godgame.com
7 T0 L: P# Q( Q: skakeidevil 發表於 2009-10-30 08:33 PM
你又去玩丫
( o$ I0 m% D: I  B9 s+ d( B就算你唔儲值,每日都有888幣俾你過手癮 - [1 h2 @6 _( X0 J, I. I8 w
我遲d可能會開個[26fun.com]公會
你又去玩丫
  ^/ g' Q$ j2 O就算你唔儲值,每日都有888幣俾你過手癮
( A3 G8 g* I' }8 w. F- ]我遲d可能會開個[26fun.com]公會8 T: g1 {4 Z' Q2 F6 D$ c
勇勇 發表於 2009-10-30 08:41 PM
- K* h. w" C4 T+ r# M

3 ~7 M5 r2 r* Q如果你開公會,我一定會加入公會
0 a1 [- b, [4 [$ m* P9 B

* y' G' K; S4 v4 I如果你開公會,我一定會加入公會% |. @. v1 @! ]' M' \& [- T( N
費事高 發表於 2009-10-30 10:55 PM
我或者出糧後就會去開,因為開公會都要好多神幣
& |+ q8 t; U: [; c  o$ p1 _5 d到時公會戰,冇點可以問我攞
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。