<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 即ban會員kkkkkkq 為期7日
返回列表 回復 發帖

即ban會員kkkkkkq 為期7日

咁樣洗版發 已被ban了
咁樣洗版發 已被ban了' s6 K( i5 A: Q
SCM 發表於 2010-1-13 09:11 PM
  ]8 y: v$ e4 _4 @# ~+ X7日??? 甘生 我愛生就比人BAN一世 ... 唔公平
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
咁樣洗版發 已被ban了
6 I3 g+ p1 z7 u+ a4 o' K; mSCM 發表於 2010-1-13 09:11 PM
$ v7 Z% D0 Y# A7 K# L
AGREE....( W- x7 p6 ?6 J" F$ _
I feel the same way too....
" B6 H: e7 e" ]! ?) t7日??? 甘生 我愛生就比人BAN一世 ... 唔公平
4 E4 y" v3 F8 Me_e 發表於 2010-1-13 09:13 PM
咁下次e_e想ban幾耐
版主可唔可以剷走果D冇意義o既post?5 ]& a* _# N! b" Z! q
比佢搞到其他post沉晒底...

評分次數

版主可唔可以剷走果D冇意義o既post?
4 C/ M; S* X0 U6 u" Q* B* b比佢搞到其他post沉晒底.... w5 y* e& I: u! G3 b
infjlam 發表於 2010-1-13 10:04 PM
um.......其實我呢獲ban人係跨區執行 我唔係吹水版既版主
/ F( Z) [8 {& C  W# g* b不過以佢地既效率 應該好快會做野
um.......其實我呢獲ban人係跨區執行 我唔係吹水版既版主
/ a$ I! j' |( ^+ f! s% T9 ]- c0 x不過以佢地既效率 應該好快會做野
0 I- ~# O) B  NSCM 發表於 2010-1-13 10:10 PM
唔該曬
行動完成
6 m$ d1 H2 T% ?- f$ I9 M  n好耐冇出現魅力+1既提示
I've already ban this shit forever...
I've already ban this shit forever...
: @, t0 e+ y0 F; ]7 z2 DJ.T. 發表於 2010-1-22 02:55 PM
well done J.T. 洗版者被踢屁股走

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 即ban會員kkkkkkq 為期7日

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。