<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » babafett, 我十分掛念你, 見字促浦頭
返回列表 回復 發帖
真係好耐無見喇喎...單野仲有無下文...?  \* J( _0 t) s" E% s) F
艾官 發表於 2010-1-18 11:45 PM
* w0 s" k1 u0 ^  a3 m! S
1 {" L1 b4 Q; I3 ~4 p7 L

3 F6 ?: P" G# Z. m& v如果有既話企啲怨魂就唔會響樹再出現喇 。。。。。
沒有babafett出post...... 好悶
5 C4 I% g/ h8 l* s6 Phamsubboy 發表於 2010-1-15 07:28 PM
2 ?0 W3 W; n' u1 n" I* T+ G
! E( ]+ L7 ?7 N9 l& u

. V% E! ]/ b6 }, K0 S老友,你啲功夫太厲害,拳未到拳風已經嚇到企笠晒水,仲夠膽用番呢個名出黎行麼?!
" m7 o' y" @3 c

/ }1 K" L5 b9 }# n  M
$ N% |; C5 }6 @4 c/ ^4 d2 Q8 ~- @9 P老友,你啲功夫太厲害,拳未到拳風已經嚇到企笠晒水,仲夠膽用番呢個名出黎行麼?!' c2 [9 g' f. X8 I
衰貓 發表於 2010-1-19 11:42 AM
! c: @. S. M) |2 ]
( Z! B7 ^% ^( H  [! M: r5 J- }$ P
我唔知其他人覺得佢點, 我就覺得babafett 幾 ok!! p& G4 L/ s1 V. d$ |' ?
1) 忠心 (love GiGi)
" x/ ~3 }; o2 n0 g; A2) 佢好識利用 26fun呢個空間發洩感受4 u5 j7 Z5 S! ^" n( B# n8 B+ M
3) 製造好多令人回覆的post6 b3 `, n+ F& N. t5 d
0 q4 U, Z$ y! B" O6 r
佢係 molala 罵Q我, 道歉係沒誠意, 但佢的自我..... 係值得欣賞!  ^2 Y" o9 e8 P! X( ^
總比其他人○厄 POST 浪費BROTHER們流量好!
- o# J& T) Y$ E* U7 n而且佢出的POST, 製造出的反對聲音能令26FUN的討論熱鬧起來
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
3 u, r/ _9 B1 ]! Y. R. I$ Y0 r0 x. Q2 [+ p- z9 M) g. b
我唔知其他人覺得佢點, 我就覺得babafett 幾 ok!7 ]  }6 r5 o( S
1) 忠心 (love GiGi)* U$ ~! ^- c8 G- i
2) 佢好識利用 26fun呢個空間發洩感受0 w) T& o2 v" P- S3 g3 Y6 \
3) 製造好多令人回覆的post
/ E- O1 D) w+ z6 _; v2 h  Z& y6 A( b& s& a- M
佢係 molala 罵Q我, 道歉係沒誠意, 但佢的自我..... 係值得欣賞!
' k9 g/ ~5 v8 n% ~* p9 E( @9 a- a總比其他 ...0 `  C0 C$ q) ?2 W
hamsubboy 發表於 2010-1-19 04:52 PM
; a) N4 o8 c4 A) a% T+ Y' _. e

3 {0 O7 k: q( b% y0 {1 j8 b自我係要付出代價,但觀乎企既德行,始乎就付唔起囉。。。。。
1 n2 f% x6 N- A8 j9 @& p
) }+ S3 e% w8 @4 L* D. d自我係要付出代價,但觀乎企既德行,始乎就付唔起囉。。。。。# |$ ]: j& ~$ g9 O
衰貓 發表於 2010-1-19 05:07 PM
* c+ f6 D4 R0 m& ^* c' U! R& {; Q0 I
唔好咁講la! 佢唔浦頭架! 會悶親朕
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » babafett, 我十分掛念你, 見字促浦頭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。