<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...
返回列表 回復 發帖
有呀, 成日去買六合彩
$ ~; `0 N. h* t  }6 p, U  i% ?* L9 @. H+ _$ x% q
6 c. d7 Y  D+ ^4 D; g5 u2 C
都係關心一句,不過方式比較特別 。。。。。3 j  Z. O4 i0 m0 O. F
其實你個簽明你自己仲未可以完全明白,否則你應該明白有好多說話係可以當聽唔倒同睇唔倒,因為未必係出自人口,善哉善哉 。。。。。 ..." I6 z9 C% L( Y. [* L
衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
7 n, q9 P  E- E( N, @; |' o, V7 V! j  C; b' i" S0 S
. U) d" g+ Q) y; }4 O

8 t" G3 C( v) G' F+ T$ @2 V因為未必係出自人口 。。。。。 ...9 T# A" f2 X! k/ z) c, v3 q
衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
呢樣唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
1 d" {* m2 j& r5 e: i/ U5 M6 c' d, O9 B1 k
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低. c. d  B0 {# x0 K
vbvb 發表於 2010-1-29 02:52 PM
# G0 A% d* b5 R) W( r4 N
理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出自幽你一默都未定,甚至乎似熟賣熟都有可能呢!本來無一物,何處惹塵埃呢﹖
* u3 v# G% Y( P4 x4 U
理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出 ...
) L3 J6 i: q, p6 Ugoodnicelady 發表於 2010-1-29 04:05 PM
+ W3 |- @9 S2 ]7 o( [' [7 Q
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
* h% r5 v+ u) W: n( d" L5 J, a3 ^1 T; X7 R& h7 y
5 [( q( L) [; s  I+ n
關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look
5 n6 Z8 \5 s/ y& }3 N2 V/ dhttp://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html

.
.
7 Q0 Q1 Z2 h3 R) R. r. k
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
/ D, B  Y4 y& H3 d7 D) M6 h
6 E9 k8 I0 A0 M! [# }0 n  F0 L
2 }( c8 U8 T" s4 c  k* x7 m關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look
9 g. N1 O+ }/ ?% I6 \$ L3 Ihttp://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...3 u3 A- G, X- v/ a& f! g8 ^
vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
; r/ H; ~$ O+ v: d+ i  o$ G# Z+ `6 L. T* C+ `
' A" g2 H4 w$ v7 C4 M/ E1 m. `# R
你睇番自己既簽名再好好諗清楚喇 ==> 你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人! 哈 哈。。。。。
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-1-29 10:34 PM 編輯 ) V8 L! ]  K, r: O& v/ ?7 t
% B' d0 k. n4 [2 S$ \' X' R
( U8 w5 K) w, r1 U/ ?" I
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.3 a3 w2 S1 ]- z( W( U

8 }- z- E  C( @7 @" @9 b6 U2 }. L! E/ N/ ^6 c1 w* O  b
關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look
% W6 _; t) N! U' h7 t) j/ vhttp://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...+ ]$ Z2 X% }, h* s) `% U( n
vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
: X' A. A4 J( Z, K5 N2 b$ J% k, o
收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺<情緒<不開心<不滿<甚至反感<再至仇恨,是人之常情,但為了令自己好過,就嘗試學習讓這種種感受稍縱即逝,但總要用時間來舒緩感受……須知磨練可以令人成長、令人老練,若能豁然開朗,就可脫胎換骨,那成功在望!但問世間人總是人,究竟能真正大而化之,笑傲江湖的有幾人﹖那只可以講,盡人事,聽天命了!互勉之……隨緣心自開,執着煩腦來!
  \5 i/ x9 U8 l0 J
收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺
0 T4 T/ H3 Q8 M# D1 |. I  Sgoodnicelady 發表於 2010-1-29 10:28 PM
; g9 R3 i5 U3 [9 i, A* u( Q
隨緣心自開,執着煩腦來
# Y1 r& T+ W- K' |' ]+ ]/! V+ P3 e+ D, ?
銘記於心
9 }" e7 N: O/ ]; m

.
.
8 [3 C5 E% C% h5 ~
隨緣心自開,執着煩腦來
1 h$ i/ o: w0 \, ~5 b/
% h% m" M6 d$ f/ j( T& g銘記於心5 \, C$ U' S" j# r
8 N( U% H- x7 f6 D/ c% z1 \" y
vbvb 發表於 2010-1-30 12:42 AM
+ s: ~% T6 y# a* w咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
( l( r. O4 o! b5 p3 W
咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
- S% j5 n. a- Kgoodnicelady 發表於 2010-1-30 09:25 AM
take care, see you soon.

.
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。