<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 美國人俾d骨氣啦
返回列表 回復 發帖

美國人俾d骨氣啦

+ ^  ]* O. o9 `* Z2 J* J' s( O0 g1 ?' j; p, M& w% J2 B
自己攪屎自己又攪唔返掂,又唔肯認自己衰左,仲賴人,夾埋d 傳媒日日講,係咪傻ga!? ) g4 f7 i! g: T8 }" ?( [4 r! ?
俾d骨氣啦,美國人! 依家升值會幫你創做就業職位,解決貿易順差? 咁大陸d 窮人點呢? 3 Y; z0 r: @+ E) h0 S* \. t
大陸自己都未攪掂,一推就散o個隻,大陸剛剛先有d起色,想一野攪掂大陸,一拍兩散?
/ R3 s4 J9 W1 `你想得美! 日日自說自話,好煩!!
* \) M  z( D7 z  }- b2 y! p; }: ^* c4 ^! W1 q2 B, d
美國人真係低低地,想改善貿易順差,竟然唔係去增強內需,而係攞枝鎗指住人地個頭黎叫人地貨幣升值。
* K5 y# g) R9 {0 n/ ?8 g4 f, y做慣惡霸,以為到而家仲係大佬,唔睇清楚下而家個勢係邊度。
/ A! M; X0 _2 m4 k* v% e2 `$ N; k4 e% G! e! f
The US government, you are annoying!
無錯!# F' A) Z" ~0 a5 x7 I
美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,9 i0 N& e; t: q+ t( }
邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀
If China strengthens, the world is over.
何只美國佬要有骨氣, 身為最大貿易輸出國的中國人更加要有骨氣,
% V. n" D! V' a$ ?# j6 t5 v# |) l- ~既然美國佬要實施保護貿易政策, 那麼中國就應該跟他們幹到底, 將原本運往美國的貨品改售往北韓、古巴、伊朗等兄弟國, & u$ f9 ]) k, w, J& C
從此只輸出中國人, 不輸出中國貨, 看看你美國佬又能如何?
中國都要有d骨氣啦,強硬d
中國幫美國買晒債券後即刻現晒形, & ~" @: w. p8 V5 K" k+ T8 q
根本唔應幫佢地
無錯!0 A' |9 {" u8 d3 P* C
美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,
! v! x7 X7 p, a: q5 e9 J1 N邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀' f  c1 [) P/ C3 `
Winters 發表於 2010-3-26 08:30 PM
無錯!% r1 D  O+ h; L9 O$ f
美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,( n+ ]( Z# r' M4 k
邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀
' B1 k2 n+ X0 Y; ^Winters 發表於 2010-3-26 08:30 PM
# ]2 n6 {9 J! E0 S" S( e哈, 又一次引證魯迅先生的中國人「臭蟲論」, 我家有臭蟲, 你家也有, 所以沒有資格批評我云云!!!
2 q! ?0 e- K" q0 Q. a中國人最愛與人比爛, 我殺學生, 你殺平民, 就是比爛, 你老美不比我好, 憑甚麼吭聲?
% ]- x3 d' {  h真好笑, 和別國打仗怎能與鎮壓自己國民相提並論? 正所謂「虎毒不吃兒」, 中 共比老虎還要兇惡萬倍, & i1 f6 G; A2 @
飛彈、坦克、機槍只會向著同胞, 看見侵佔我國國土的俄人、日本鬼子屁也不敢放一聲, 龍的傳人真的窩囊得很。
2 a& B% b- C8 [5 C0 q哈, 又一次引證魯迅先生的中國人「臭蟲論」, 我家有臭蟲, 你家也有, 所以沒有資格批評我云云!!!
" S, ~5 g+ z$ y0 i. p中國人最愛與人比爛, 我殺學生, 你殺平民, 就是比爛, 你老美不比我好, 憑甚麼吭聲?- o7 g: Z0 s! B& M# r. K; a
真好笑, 和別國打仗怎能與鎮壓自 ...: m: V' i9 P4 J& f4 ]  ?
打狗棒 發表於 2010-3-27 10:34 PM
1 m2 \$ n* E) V5 D, I你唔係當我讚同樓主呀?
中國幫美國買晒債券後即刻現晒形, 8 b! @- S1 x3 C* R# Z
根本唔應幫佢地
4 S" t/ {2 \6 A4 ekuru 發表於 2010-3-27 04:41 PM
同意,笨左了~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 美國人俾d骨氣啦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。