<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年
返回列表 回復 發帖
- y. U: Y  `8 m& ~% M5 Q

" {; a! D7 H$ r' ]. c; H' o娛樂圈十對結婚九對離婚  6 _9 [: t  N( e2 ^" K. m& n6 R" m4 o
( K9 m0 b% j0 j6 U
睇下低B千樺又幾時  
8 R) Q' y8 O0 b# w9 s0 C/ ^電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
' M- s! Y! y4 f( i. Q妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
* z+ k4 K- K& v3 y$ b- W妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆5 q3 C( q) m  D( h) j  v, f. a3 z& q6 r
e_e 發表於 2010-3-28 06:01 PM
9 ^* l3 g" P% X: S! K& U, Y4 ]7 T% _+ u% h& d
梨甘毒丫   
禾係 ........ ....... 電梯男
9 k6 I( k& ?0 Y/ m  k
5 _' s$ ?* U9 E7 h, d( J
梨甘毒丫   
& k  v; t# K2 z# O電梯男 發表於 2010-3-28 06:11 PM
. m% \) C, x8 s+ D0 d9 N
咁可以有娘子架嘛
比人踢爆先焗住離者
$ u% |3 c) j* p$ M- f7 U8 _阿嬌等甘耐先合組返
3 ^9 C. {( z1 Q老英仲唔逼佢離婚咩$ k( `4 a" B) ~" h2 ], q
一張紙d記者刀要隔幾年先知8 T( p+ k; R. ~
唔比佢呢頭大搖大擺搞離婚
4 `8 U% G; v$ V: ]6 O又偷偷摸摸係唔知邊到再結過& U5 O7 [0 |  p  u& \* ^
吹佢帳咩
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
估唔到佢地結咗婚咁耐...........
/ j5 r# x" M6 f4 W! |

0 q) ]+ O! c- r3 l8 a4 o娛樂圈十對結婚九對離婚  ! b$ ]( ?3 ~* l  W2 r! ^+ K2 J

, H( f* u: k' X" }+ n3 Y% `3 H/ x睇下低B千樺又幾時  
# D# u6 W9 A* P2 J7 Z9 }電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~- w/ C, o6 Y9 T, U$ M* g! U
pp137pp 發表於 2010-3-29 12:26 AM
( b8 ?3 K( T; T7 x* }' L9 z, ^+ C. \, P  ]$ I5 a
乾杯牙  
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!7 {$ N4 l/ `" [4 p9 C8 o6 a% ~

w7 Q* r4 h6 G個個刀係大話精
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!/ I, Z: s- I# G  j0 ^- s( J
! D; ]& {( U% B2 K$ c6 q% D* R
個個刀係大話精 9 x# }& k/ X$ x
電梯男 發表於 2010-3-29 02:09 PM
2 U' `, V3 ~3 ?+ ]3 }6 t+ ?8 S) Y9 u0 D1 @你唔驚又出口咩???
$ F. G2 y3 t3 Q* g
你唔驚又出口咩???
7 t5 ?; L5 z- l) ~e_e 發表於 2010-3-30 12:50 AM
' w- V  A; S8 D
& a8 ~$ v, z; w& Z2 l1 @! M" V- o& G今日梁詠琪又講同一句說話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。