<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 眼看一位天才的墮落--朗拿度
返回列表 回復 發帖
雖然話朗尼係白比利的確係有點過譽,不過近年英格蘭最有天份球員真係非朗尼莫屬
Winters 發表於 2010-4-16 12:14 PM
天份.....
你意思係邊方面??
可能我比較老餅...數返上去,比較有天份應該係奧雲....雖則我唔係太鍾意佢
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
我意思係有無腳法喎 ... 肥哨係扭過 , 肥仔尼係推過(純速度)
e_e 發表於 2010-4-16 12:53 PM
肥哨巴西人, 仲有上乖腳法, 但過人係靠佢既"爆速"多,
當然亦因為佢變速太強, 已經KO, 根本D腳法都唔洗出屑...

Rooney係出道初比人有快速之感, 過左20之後速度已經無咩著數,
就係佢係跑狗, 都係獵犬形, 唔係賣高速, 因為都無...

同埋仲有一樣, 佢揀比波多個扭波
天份.....
你意思係邊方面??
可能我比較老餅...數返上去,比較有天份應該係奧雲....雖則我唔係太鍾意佢
HansChan 發表於 2010-4-16 01:31 PM
咁rooney再數上去, 梗係owen啦, 但owen除左射門觸角同頭鎚好過rooney外, 其他野都唔及,

或者朋友們因為佢跑動多認為佢係速度形, 其實佢係技術形球員, 同樣情況亦出係杜奧巴身上...
肥哨巴西人, 仲有上乖腳法, 但過人係靠佢既"爆速"多,
當然亦因為佢變速太強, 已經KO, 根本D腳法都唔洗出屑...

Rooney係出道初比人有快速之感, 過左20之後速度已經無咩著數,
就係佢係跑狗, 都係獵犬形, 唔係賣高 ...
filter-052fans 發表於 2010-4-16 01:34 PM
... 你有無睇我個mv架 , 咁都叫唔係扭波???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
... 你有無睇我個mv架 , 咁都叫唔係扭波???
e_e 發表於 2010-4-16 01:48 PM
咁佢地剪晒佢扭果d片之ma, 根本平日爆多過咩....

都講, 根本一爆都過你, 條友咁懶邊會同你多插花....
winters兄!
下次我回你既嘢寫明只係向你講!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
咁肥哨都威左好耐丫~話哂拎過世界盃~又拎過三次世界足球先生~名利雙收~比上可能不足~比下就綽綽有餘啦~
至於朗尼...一個出色既球員囉~希望未到頂峰啦~
咁肥哨都威左好耐丫~話哂拎過世界盃~又拎過三次世界足球先生~名利雙收~比上可能不足~比下就綽綽有餘啦~
至於朗尼...一個出色既球員囉~希望未到頂峰啦~ ...
艾官 發表於 2010-4-21 07:25 PM
問題我覺得佢係礦古礫今 前無古人 神哭鬼泣的超強嘛 !!!
問題我覺得佢係礦古礫今 前無古人 神哭鬼泣的超強嘛 !!!
我愛周澄 發表於 2010-4-21 11:05 PM
前無古人~?你真係當比利同馬勒當拿無到架喎...
朗拿度一出道就威到盡啦paul 唔同 佢冇朗拿度既成就
而2個人既衰落都唔同添
朗拿度係不由自主      而paul就係自甘墮落
睇返而家朗拿度  佢對踢波仲好有熱誠   係巴甲都踢得幾好
腳下功夫仲係度添
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 眼看一位天才的墮落--朗拿度

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。